Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Pikavippi

Pikavippi on houkutteleva lainamuoto, joka luvataan tilille nopeasti ja helposti. Sen kulut voivat kuitenkin yllättää, ja sen vuoksi suosittelemmekin ottamaan luotettavaa ja turvallista lainaa Easycreditiltä. Valitse lainasummaksi 500–5000 euroa ja hae jo tänään. 
 • Korko 19,95 %
 • Jopa 10 vuoden laina-aika
 • Todellinen vuosikorko 25,44–29,35 %

Hae ilmaiseksi

Onko Easycreditiltä mahdollista ottaa pikavippi?

  

Tarjoamme Easycreditillä vakuudettomia lainoja 500–5000 eurolla, mutta tuotteemme ei ole pikavippi. Sen sijaan panostamme lainatuotteemme selkeään ja ymmärrettävään hinnoitteluun sekä nopeaan ja asiantuntevaan palveluun. Ilmoitamme aina hakemasi lainan kulut selvästi, etkä hämäänny lainan kokonaiskuluista missään vaiheessa. Olemme palvelussamme myös yhtä nopeita kuin pikavippi, sillä maksamme rahat tilillesi jopa 15 minuutin sisällä hyväksytystä lainapäätöksestä.

Aivan kuten pikavippi, myös Easycreditin laina on vakuudeton, eli sen ottamiseksi et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Lainamme todellinen vuosikorko on lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuen 25,44–29,35 prosenttia, ja korko aina 19,95 prosenttia prosenttia. Lainamme sisältävät tilinhoitomaksun, joka on lainasumman suuruudesta riippuen 1,50–9,90 euroa kuukaudessa. Maksat tilinhoitokulun yhdessä kuukausittaisen lyhennyksen yhteydessä.

Tiedät aina lainaa hakiessasi, kuinka paljon Easycreditin todelliset kustannukset ovat, sillä lainalaskurissamme on eritelty kaikki lainan kulut. Et kohtaa ikäviä yllätyksiä, sillä tiedät jo lainaa ottaessasi, millaisiin lainaehtoihin olet sitoutumassa.

Easycreditin laina:

 • Easycreditin laina on eri asia kuin pikavippi.
 • Saat aina lainaa edullisella hinnalla.
 • Lainaehtomme ovat selkeät.
 • Asiakaspalvelumme on apunasi ilmaiseksi.

Usein kysyttyä Easycreditistä

Mikä on pikavippi?

  

Pikavippi ja pikalaina ovat samanlaisia tuotteita, jotka luvataan nopeasti tilille. Pikavippi on nimensä mukaisesti yleensä lyhytaikainen ja nopeasti maksettava laina, joka otetaan tyypillisesti tilapäiseen rahantarpeeseen. Tavallisesti pikavippi on suuruudeltaan jotakin sadan ja tuhannen euron väliltä, mutta suurempiakin summia on mahdollista lainata. Pikavippi saattaakin olla kiinnostava lainavaihtoehto silloin, kun rahaa tarvitsee nopeasti ja suuremman summan kerralla.

Kääntöpuoli, jonka pikavippi pitää sisällään, on kuitenkin se, että sen kustannukset ovat kalliit. Paitsi että pikavippi on kallis korkokustannuksiltaan, peritään siitä yleensä piilotettuja palvelumaksuja, jotka tulevat yllätyksenä lainakauden aikana. Palvelumaksuja joutuu pulittamaan muun muassa asiakaspalvelusta ja eräpäivän siirtämisestä ynnä muista muutoksista. Tyypillistä on myös se, että lainan todellisia kustannuksia ei ole ilmaistu ymmärrettävästi silloin, kun kyseessä on pikavippi.

Onkin hyvä tiedostaa, että nykyään pikavippi on saanut kilpailijoita lainatuotteista, jotka saa käyttöönsä yhtä nopeasti, mutta joiden kustannukset ovat kohtuullisemmat. Easycreditin tarjoaman luoton korko on 19,95 prosenttia ja todellinen vuosikorko lainasummasta ja maksuajasta riippuen 25,44–29,35 prosenttia.

Pikavippi on kulutusluotto, mutta kulutusluotot ovat kirjava tuoteryhmä, joten kaikki kulutusluotot eivät ole pikavippejä. Sen vuoksi lainaehtoja on erilaisia, ja uskallemmekin väittää, että pikavippi on saanut rinnalleen kilpailevia tuotteita, jotka eivät häviä lainkaan nopeudessa, mutta voittavat lainakustannuksissa. Meille kaikille voi tulla eteen tilanteita, joissa omaa budjettia on vahvistettava lyhytaikaisella lainalla, ja silloin on järkevää tehdä vertailua löytääkseen itselleen parhaimman ja edullisimman lainan.

Näin haet lainaa Easycreditiltä

Kuinka nopeasti Easycreditin laina maksetaan tilille?

  

Kiitos nopean lainaprosessimme ja lyhyiden käsittelyaikojemme pystymme maksamaan lainan tilillesi jopa 15 minuutissa. Lainan hakeminen Easycreditiltä käy nopeasti ja helposti, sillä netissä täytettävän lainahakemuksen lähettäminen vie vain hetken. Tarvitset hakemuksen viimeistelyä varten joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten.

Saat lainan käyttöösi jopa 15 minuutissa.

Sen lisäksi, että pystyt tekemään hakemuksen nopeasti, käsittelemme sen heti, kun olet lähettänyt hakemuksesi – tietysti aukioloaikojemme puitteissa. Palvelemme arkisin kello 9–20 ja lauantaisin kello 10–18. Käsittelemme saapuneet lainahakemukset heti seuraavana aukiolopäivänä, mikäli hakemus on lähetetty lainapalvelun ollessa suljettu.

Voimmekin vakuuttaa, että Easycreditin laina on käytössäsi yhtä nopeasti kuin pikavippi. Sen sijaan vältyt riskeiltä, joita pikavippi pitää sisällään, sillä Easycredit on luotettava ja yksinkertaisesti hinnoiteltu laina.

Unohda pikavippi – näin haet Easycredit-lainaa

  

Uskallamme sanoa, että Easycreditin laina on vähintään yhtä helppo ja nopea hakea kuin pikavippi. Easycreditin lainahakemuksen tekeminen käy kätevästi netissä täytettävällä lomakkeella, johon et tarvitse liitteitä tai todistuksia. Sähköistä tunnistautumista varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Voit hakea Easycreditiltä lainaa 500–5000 euroa, ja lainan takaisinmaksuaika sekä avausmaksu määräytyvät valitsemasi summan mukaan. Suosittelemme, että haet järkevää ja edullista lainaa silloin, kun sinusta tuntuu siltä, että pikavippi olisi hyvä rahoitusvaihtoehto, sillä edullisemmin hinnoiteltuja lainoja löytyy useita.

Etene hakemusta tehdessäsi näin:

 • Täytä lomakkeeseen tarvitsemasi lainasumma ja henkilötiedot.
 • Tunnistaudu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Alustava lainapäätös tulee heti.
 • Maksamme rahat tilillesi jopa 15 minuutin sisällä.

Mikäli kohtaat ongelmia lainahakemuksen täyttämisessä tai lähettämisessä, asiakaspalvelumme on tukenasi ja neuvoo mielellään. Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivuillamme toimivan chatin kautta.

Hae nyt

Mitä pikavippi maksaa?

  

Se, millaiset ehdot ja maksut pikavippi sisältää, riippuu pitkälti siitä, mistä vippiä lähtee hakemaan ja millaisella summalla. On mahdotonta antaa yksiselitteistä vastausta siitä, mitä pikavippi maksaa kultakin lainantarjoajalta. Lisäksi jotkin lainayhtiöt hinnoittelevat tuotteensa sen mukaan, millainen tulos velallisen luottoarviosta saadaan. Näin ollen hinta voi vaihdella eri asiakkaiden välillä.

Kun harkitset lainan ottamista, olipa kyseessä pikavippi tai muu vakuudeton laina, on sinun järkevää tehdä aina hintavertailua. Näin saat itsellesi parhaan ja sopivimman lainan, joka ei kustanna enempää kuin on tarve. Vertailussa hyödyllinen tunnusluku on todellinen vuosikorko.

Tekemällä pikavippi vertailua samalla lainasummalla ja maksuajalla, voit nähdä todellisen vuosikoron määrästä sen, mikä vaihtoehdoista on edullisin. Tärkeää on kuitenkin vertailla samansuuruista lainasummaa yhtä pitkällä takaisinmaksuajalla, jotta vertailun tulokset olisivat luotettavia.

Onko pikavippi kallis?

Miten Easycredit voi olla edullisempi kuin pikavippi?

  

Olemme Easycreditillä päättäneet tarjota vain selkeästi ja reilusti hinnoiteltuja luottoja 500–5000 eurolla. Tiedät aina lainaa hakiessasi, kuinka paljon lainasi tulee sinulle maksamaan koko laina-ajalta sekä kuukausittain. Easycredit-lainaan sisältyy 1,50–9,90 euron tilinhoitomaksu, joka on sidottu lainasummaan. Sen suuruus ilmoitetaan silloin, kun teet lainahakemusta ja maksat sitä kuukausittaisen lainanlyhennyksen yhteydessä.

Tilinhoitomaksun ja korkokulujen lisäksi et kohtaa laina-aikanasi Easycreditillä minkäänlaisia maksuja tai kuluja. Saat meiltä aina maksutta asiantuntevaa lainapalvelua, josta pitää huolen ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelutiimimme.

Easycredit-lainan takaisinmaksuaika on pitkä, sillä sen myötä lainakulujen maksaminen onnistuu pienissä erissä, eikä näin ollen rasita henkilökohtaista taloutta tarpeettoman paljon. Easycredit-lainan ehdoton etu onkin sen kohtuullinen hinta, joka on alhaisempi kuin se, mitä pikavippi pystyy tarjoamaan. Pikavippi on tyypillisesti hyvin kallis lainamuoto, sillä siihen sisältyy piilokuluja ja yllättäviä kustannuksia, ja sen todellinen vuosikorko voi olla joissakin tapauksissa huikean korkea.

Easycredit on kannattava lainamuoto

Easycreditin edut

  

 • Helppo hakea: Lainan hakeminen Easycreditiltä onnistuu nopealla ja helpolla lomakkeella, jonka voit täyttää vain muutamassa minuutissa internetin kautta. Lainahakemuksen tekemiseksi sinulla on oltava toimiva nettiyhteys, älylaite ja tunnistautumista varten verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

 • Rahat tilille nopeasti: Uskallamme väittää, että Easycredit ja pikavippi ovat yhtä nopeita lainamuotoja, kun ajatellaan sitä, miten nopeasti saat rahat käyttöösi. Käsittelemme aina saapuvat lainahakemukset niin pian kuin mahdollista, ja hyväksytty laina maksetaan asiakkaan tilille jopa 15 minuutin sisällä.

 • Lainaa 5000 euroon saakka: Korko 19,95 % ja todellinen vuosikorko 25,44–29,35 %. 

 • Pitkä maksuaika: Easycreditin laina on varustettu pitkällä takaisinmaksuajalla, joka määräytyy lainattavan summan mukaan.

 • Ystävällinen lainapalvelu: Autamme asiakaspalvelussamme aina lainaan liittyvissä asioissa maksutta. Saat meihin yhteyttä sähköpostin, puhelimen ja chatin välityksellä, ja neuvomme sinua mielellämme myös lainan hakemiseen liittyvissä asioissa.

Pikavippi ja todellinen vuosikorko

  

Todellinen vuosikorko on lainan kaikki kustannukset huomioiva tunnusluku, joka lain mukaan on viestittävä kaikissa lainailmoituksissa selkeästi. Kaikki lainantarjoajat eivät kuitenkaan aina esitä todellisen vuosikoron määrää ilmoituksissaan, sillä se paljastaa lainan todelliset kulut. Eritoten tähän törmää silloin, kun tutkii pikavippi yhtiöiden ilmoituksia.

Kuten todettua, pikavippi on tyypillisesti hyvin kallis lainatuote, minkä seurauksena sen todellinen vuosikorko voi olla jopa satoja prosentteja. Tällaisen lainatuotteen ottamisessa ei ole järkeä, sillä tarjolla on edullisempiakin tuotteita, jotka noudattavat laissa määriteltyä pienlainojen korkokattoa. Todellinen vuosikorko kertoo siitä, kuinka suuret kulut lainan ottamisesta lopulta kertyy, sillä siinä on huomioitu myös palvelukulut. Kaikkia piilokuluja ei kuitenkaan voida aina saada selville, minkä vuoksi pikavippi voi muodostua vielä ilmoitettua todellista vuosikorkoa kalliimmaksi.

Se, miten todellinen vuosikorko lasketaan, on määritetty oikeusministeriön taholta. Kaikkien lainayhtiöiden ja pankkien on lain mukaan ilmoitettava lainojensa todellinen vuosikorko samaa laskukaavaa käyttäen. Tämä helpottaa lainojen vertailua, myös silloin, kun kyseessä on pikavippi. Todellinen vuosikorko ei kuitenkaan aina välttämättä palvele kuluttajaa täydellisesti, sillä sekään ei pysty huomioimaan lainan kuluja kokonaisuudessaan. Sen vuoksi on hyvä kiinnittää huomiota lainan kaikkiin kuluihin. 

Kannattaako valuutanvaihto?

Pikavippi ilman luottotietoja

  

On hyvin epätavallista, että vakuudetonta lainaa saisi sellaisessa tilanteessa, jossa hakijan luottotiedoista löytyy maksuhäiriömerkintä. Olipa kyseessä kulutusluotto, joustoluotto, tililuotto tai pikalaina, jotka ovat kaikki vakuudettomia lainoja, tarvitaan niiden saamiseksi aina puhtaat luottotiedot. Näin ollen pikavippi ilman luottotietoja on harvinainen tapaus, sillä kaikki lainayhtiöt haluavat varmistua asiakkaidensa takaisinmaksukyvystä. Easycreditiltäkään lainaa ilman luottotietoja ei ole mahdollista ottaa, sillä noudatamme hyvää luotonantotapaa, jonka osana olemme sitoutuneet ehkäisemään asiakkaidemme ylivelkaantumista.

Suosittelemme aina asiakkaille, jotka ovat saaneet maksuhäiriömerkinnän, että nämä odottaisivat luottotietojensa palautumista normaaliksi ennen kuin lähtevät hakemaan uutta lainaa. Pikavippi ja muut vakuudettomat lainat voivat olla hyviä talouden täydentäjiä tiukassa tilanteessa. Jos ottaa kalliin lainan, jollainen muiden muassa pikavippi on, vaarana kuitenkin ovat maksuvaikeudet ja mahdollinen ylivelkaantuminen, jotka voivat johtaa velkakierteeseen ja maksuhäiriömerkintään luottotiedoissa.

Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa ei tarkoita sitä, että lainaa ei saisi pistään. Pikavippi ja muut vakuudettomat kulutusluotot eivät ole ainoita vaihtoehtoja. Luottotietonsa menettänyt voi hakea lainaa pankista vakuuksia vastaan. Pankkilainan saamiseksi tarvitaan takaaja tai riittävät vakuudet, mutta se on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin pikavippi. Näin ollen luottotietonsa menettäneen kannattaa sitoutua mieluummin tähän vaihtoehtoon, vaikka se ei nopeudessa tai helppoudessa voitakaan vakuudetonta luottoa.

Pikavippi ja piilevät riskit

  

Mikään laina ei ole täysin riskitön, sillä lainaamiseen liittyy aina sitoumus takaisinmaksusta. Elämä on arvaamatonta, ja toisinaan voi käydä niin, että oma taloudellinen tilanne muuttuu äkisti esimerkiksi työtilanteen muuttumisen tai terveysongelmien vuoksi. Tämä on hyvä pitää mielessä kaikessa lainaamisessa, ja ennen lainan hakemista on tärkeää aina olla varma siitä, että oma maksukyky kantaa myös vaikeampien taloudellisten tilanteiden yli.

Pikavippi on kuitenkin siinä mielessä muita kulutusluottoja riskialttiimpi rahoitusvaihtoehto, että sen korkokulut voivat olla hyvin korkeat ja piilokulut voivat tulla yllätyksenä lainanottajalle. Lainaa hakiessa on aina syytä vertailla eri vaihtoehtojen kustannuksia, jotta välttyy ikäviltä yllätyksiltä.

Jos pikavippi on ajankohtainen, kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Lainan kulut: palvelumaksut, lainanhoitokulut, mahdollisten muutosten tekemisestä aiheutuvat kustannukset
 • Korko: lainan korko kuukausi- ja vuositasolla – tarkastele todellista vuosikorkoa
 • Todellinen vuosikorko: Huomioi koron lisäksi lainan muita kuluja

Kaikki lomarahasta

Mitä tapahtuu, jos pikavippi jää maksamatta?

  

Suomessa laki määrää, että kulutusluottoja myöntävät yhtiöt voivat tehdä luottotietorekisteriin ilmoituksen maksamattomasta luotosta, jos maksu on viivästynyt yli 60 päivää. Maksuhäiriömerkinnän syntymiseen vaaditaan siis luoton maksamisen toistuva laiminlyönti, ja lainayhtiön on muistutettava velallista maksamattomista lainaeristä maksumuistutuksilla. Pikavippi on kulutusluotto, joten nämä käytännöt koskevat myös pikavippi tuotteita.

Jos päättää, että pikavippi on itselle sopivin vaihtoehto, on ensiarvoisen tärkeää pysyä sovitussa maksuaikataulussa, jotta välttyy maksuvaikeuksilta. Tämän onnistumiseksi on oleellista, että tuntee oman taloudellisen tilanteensa ja pystyy hahmottamaan sen, miten käyttää omia rahojaan. Pakollisia maksueriä, kuten esimerkiksi pikavippi, puhelinlasku ja vuokra, on pystyttävä priorisoimaan, jotta oma talous pysyy tasapainossa.

Jos pikavippi jää maksamatta, se mitä todennäköisemmin johtaa maksuhäiriömerkinnän syntymiseen ja perintäprosessin alkamiseen. Mikäli perintään johtanut pikavippi jää yhä edelleen maksamatta, siirtyy saatava ulosottoon. Se, miksi riskit juuri pikavipin kohdalla ovat korkeammat, johtuu siitä, että pikavippi on yleensä kuluiltaan kallis lainamuoto, jonka kaikki kulut eivät välttämättä ole edes lainaajan tiedossa lainakauden alussa, jos niitä ei huomaa tutkia tarkkaan.

Jotta pikavippi ei johtaisi maksuongelmiin, kannattaa sen ottamista harkita tarkkaan ja tiedostaa myös se, että muitakin rahoitusvaihtoehtoja markkinoilta löytyy. Mikäli vipin kuitenkin päätyy ottamaan ja käy niin, että pikavippi tuottaa maksuvaikeuksia, on tärkeää olla yhteydessä lainayhtiöön mahdollisen varhaisessa vaiheessa, jotta takaisinmaksussa voitaisiin joustaa.

Velkakierteeseen joutumisen voi estää ja velkakierteen voi katkaista, mikäli niin pääsee käymään. Maksamaton pikavippi ei ole maailmanloppu, vaan tilanteen voi saada kääntymään tarkkaavaisella ja tunnollisella toiminnalla. Suomessa velkaneuvontaa tarjoavat esimerkiksi kunnat, joilta voi hakea niin sanottua sosiaalista luottoa, jotta raha-asiansa saa kuntoon.

Mitä tarkoittaa Easycreditin hyvä luotonantotapa?

  

Easycreditin toiminnan periaatteisiin kuuluu hyvä luotonantotapa, joka tarkoittaa sitä, että toimimme kaikilla osa-alueilla vastuullisesti ja pyrimme aina toiminnassamme olemaan asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Hyvä luotonantotapa käsittää arvoja yksityisyyden suojasta, tietoturvasta sekä vastuullisuudesta.

Suojaamme yksityisyytesi

Pidämme erittäin tärkeänä, että asiakkaidemme yksityisyys säilyy salattuna. Suomen henkilötietolaki ohjaa toimintaamme, joka koskee asiakastietojen käsittelemistä. Asiakastietoja käsittelevät Easycreditillä vain siihen valtuutetut henkilöt, joilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Emme koskaan luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille ilman viranomaisen valtuutusta.

Pidämme huolen tietoturvasta

Hyödynnämme palveluidemme toteuttamisessa modernia teknologiaa, jolla pystymme varmistamaan, että asiakkaidemme tiedot pysyvät salassa. Vaadimme kaikilta lainanhakijoilta sähköisen tunnistautumisen lainahakemuksen lähettämisen yhteydessä. Se onnistuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jotka ovat molemmat yleisesti ja laajassa käytössä olevia tunnistautumistapoja netissä. Tunnistautuminen on tärkeää, sillä haluamme varmistua siitä, että haettu laina menee oikean henkilön nimiin.

Vastuullisuus luotonannossa

Pyrimme toiminnallamme aina ehkäisemään ylivelkaantumista ja maksuongelmien syntymistä. Emme myönnä lainaa henkilöille, joilla on luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintä. Lisäksi pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme varmistaaksemme laina-ajan sujuvuuden parhaalla mahdollisella tavalla. Vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa on myös meille keino parantaa palveluamme ja tuotteitamme.

Vastuullisuus Easycreditillä

Miksi pikavippi on suosittu lainamuoto?

  

Pikavippi, siinä missä muutkin pienlainat, sopivat lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen esimerkiksi säästämisen tai pankkilainan sijasta. Pikavippi on monelle kuluttajalle myös keino täydentää arkibudjettia, eli käytännössä tehdä aivan tavallisia hankintoja ruokaostoksista vuokranmaksuun. Tavatonta ei ole sekään, että pikavippi otetaan silloin, kun pitää maksaa pois muita lainoja. Suosittelemme kuitenkin tällaisessa tilanteessa hakemaan yhdistelylainaa, sillä pikavippi on kustannuksiltaan huomattavasti lainojen yhdistämistä kalliimpi.

Pikavippi ja muut kulutusluotot ovat muodostuneet yhdeksi tavaksi rahoittaa hankintoja ja menoja nykypäivän kovatahtisessa kulutuskulttuurissa, jossa omat varat saattavat joutua välillä tiukille, kun menoja on enemmän kuin tuloja. Meillä kaikilla ei ole esimerkiksi luottokorttia, joten pikavippi tai muu laina voi hyvin sopia suurempien hankintojen maksamiseen silloin, kun omat varat eivät muutoin riittäisi.

Vaikka pikavippi on monella tapaa kätevä rahoitusmuoto, sillä sen saa käyttöönsä nopeasti ja sen hakeminen käy helposti, on sen kääntöpuolena hintavat korkokulut. Pienestäkin lainasummasta voi joutua maksamaan huomattavan määrän korkoa, jos kyseessä on pikavippi. Sen vuoksi pikavippi kannattaa toisinaan jättää ottamatta ja hakea luotettavaa ja edullisempaa lainaa, koska vaihtoehtoja lainamarkkinoilla Suomessakin riittää.

Pikavippi onkin jäämässä omalla tavallaan historiaan, sillä se on saanut varteenotettavia kilpailijoita lainoista, joiden korot ovat maltillisemmat mutta hakuprosessi yhtä nopea ja rahat kuluttajan käytössä yhtä nopeasti kuin pikavippi. Tällainen tuote on myös Easycreditin vakuudeton luotto, jota voi hakea 500–5000 euroa.

Hae lainaa

Kenelle voidaan myöntää pikavippi?

  

Pikavippi on mahdollinen lainamuoto monen tyyppisille ihmisille. Se, kuka voi saada lainaa, riippuu pitkälti pikavippi yhtiöstä. Yleisiä käytäntöjä kuitenkin on muutama, ja ne liittyvät Suomessa lainanhakijoiden ikään ja tuloihin sekä henkilötietoihin. Jotkut yhtiöt suostuvat myöntämään lainaa 18 vuotta täyttäneille henkilöille, mutta Easycreditiltä lainaa voivat saada vain 20 vuotta täyttäneet asiakkaat. Alle 18-vuotiaat eivät Suomessa saa ottaa itse vakuudettomia kulutusluottoja, vaan niiden saamiseksi vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Kaikki lainantarjoajat vaativat luottotietojen puhtautta voidakseen myöntää lainaa, ja tämä käytäntö on voimassa myös silloin, kun kyseessä on pikavippi. Ilman luottotietoja lainaa pitää lähteä hakemaan pankista vakuuksia tai takausta vastaan. Pikavippi on muiden vakuudettomien lainojen tapaan sellainen, että lainayhtiöt vaativat tietyn tulotason hakijalta, jotta voivat myöntää vipin. Muita vaatimuksia ovat yleensä suomalainen osoite ja pankkitili sekä mahdollisuus tunnistautua sähköisesti.

Jotta voit saada lainaa Easycreditiltä:

 • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias.
 • Luottotietojesi pitää olla kunnossa.
 • Tulosi ovat riittävän suuret muodostuen palkasta, eläkkeestä tai etuuksista.
 • Sinulla on oltava vakituinen osoite Suomessa.
 • Sinulla on oltava pankkitili Suomessa.
 • Sinun on kyettävä tekemään sähköinen tunnistautuminen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Millä tavoin Easycredit on parempi kuin pikavippi?

  

Kun vertailussa ovat pikavippi ja Easycreditin vakuudeton 500–5000 euron luotto, merkittävin ero löytyy siitä, kuinka paljon laina kustantaa. Easycreditin luotto on yhtä nopea kuin pikavippi, mutta sille saa reilusti takaisinmaksuaikaa ja edullisen kuukausikoron. Todellinen vuosikorko on Easycreditin lainoissa on 25,44–29,35 prosenttia riippuen siitä, minkä suuruinen laina on kyseessä ja kuinka pitkä maksuaika on.

Easycreditin luottoon saa pitkän takaisinmaksuajan, minkä ansioista lainan takaisinmaksu ei rasita henkilökohtaista taloutta merkittävästi. On helpompi tehdä kuukausittaisista lainanlyhennyksistä osa omaa taloudenpitoa, kun lyhennyssummat eivät ole tähtitieteellisen korkeita eikä niistä tarvitse maksaa korkeaa korkoa.

Ota lainaa vain tarvittava summa

Hae lainaa sopiva summa

  

Riippumatta siitä, onko rahoitustapa pikavippi tai jokin muu vakuudeton kulutusluotto, on järkevää ottaa lainaa vain niin paljon kuin tarvitsee. Jos lainaa enemmän kuin tarvitsee, joutuu maksamaan turhia korkokuluja. Lainaa ottaessa, myös silloin kun kyseessä on pikavippi, on järkevää miettiä, mikä on realistinen lainasumma juuri itselleen.

Liian suurta summaa ei kannata lähteä tavoittelemaan, sillä siinä piilee ylivelkaantumisen riski. Toisaalta myöskään liian pienellä lainasummalla ei kannata lähteä liikkeelle, sillä vaarana on, että joutuu hakemaan lisää lainaa, jos summa ei riitäkään suunniteltujen kulujen tai hankintojen maksamiseen.

Valitsemalla oikean suuruisen lainasumman voi varmistaa myös sen, että lainan takaisinmaksu ei tuota ongelmia. Sama pätee kaikkiin kulutusluottoihin, joihin myös pikavippi kuuluu. Takaisinmaksuaika vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainasta pitää maksaa korkoa, mutta pienemmissä erissä maksettu laina on helpompi sovittaa osaksi omaa arkipäiväistä budjettia.

Voimmeko auttaa sinua lainahakemuksen tekemisessä?

  

Kenties sinulla on kysymyksiä tunnistautumisesta tai lainahakemuksen täyttämisestä? Tai haluatko tietää lisää Easycreditin lainasta? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme! Olemme avoinna arkisin kello 9–20 ja lauantaisin kello 10–18.

Ota yhteyttä

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...