Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Pikalaina

Me Easycreditillä olemme ylpeitä tarjoamastamme lainatuotteesta ja uskallamme väittää sen olevan parempi kuin pikalaina. Easycreditiltä saat aina yksinkertaisen, edullisen ja nopean 500–5000 euron lainan, jonka takaisinmaksussa et kohtaa yllätyksiä. Lainamme ovat myös yhtä nopeita kuin pikalaina – rahat ovat tililläsi nimittäin jopa 15 minuutissa positiivisen lainapäätöksen jälkeen.

 • Edullinen kuukausikorko
 • Pienet maksuerät
 • Pitkä takaisinmaksuaika
Hae nyt

Pikalaina Easycreditiltä – onko se mahdollista?

  

Pikalaina Easycreditiltä ei ole mahdollinen, mutta meillä on sinulle hyviä uutisia. Tarjoamamme laina on turvallisempi ja parempi vaihtoehto kuin pikalaina, mutta saat sen tilillesi yhtä nopeasti. Maksamme rahat myönteisen lainapäätöksen jälkeen jopa vartin sisällä sinulle, jotta pääset tekemään suunnitelemiasi hankintoja.

Easycreditin lainan ehdot ovat paremmat kuin mihin perinteinen pikalaina taipuu, sillä tarjoamme runsaan takaisinmaksuajan, pienet kuukausierät ja alhaiset korkokustannukset. Siinä missä usea pikalaina sisältää jopa useiden satojen prosenttien todellisen vuosikoron, on Easycreditin todellinen vuosikorko lainasummasta riippuen 25,44–29,35 prosenttia. Lainojemme korko on aina 19,95 prosenttia. Tiedät aina tarkalleen, mistä maksat, kun otat lainaa meiltä, sillä Easycreditin hinnoittelu on selkeää ja reilua.

Pikalaina pähkinänkuoressa

  

Pikalaina tarkoittaa yleisesti ottaen samaa asiaa kuin pikavippi. Pikalaina on sellainen lainaamisen muoto, jossa saat rahat tilillesi nopeasti, mutta lainan hinta on hyvin kallis korkeiden korkokulujen vuoksi. Lisäksi useasti pikalaina sisältää piilokuluja, joita peritään esimerkiksi laskutuksesta ja asiakaspalvelusta myöhemmin asiakassuhteen aikana.

Pikalaina on mahdollista hakea useiden vippiyhtiöiden kautta netissä. Hakemisesta on tehty näennäisesti helppoa ja nopeaa, ja pikalaina markkinoidaankin usein kätevänä ja nopeana lainavaihtoehtona. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että yhä useampi lainayhtiö tarjoaa nykypäivänä parempia tuotteita edullisemmin hinnoin ja yhtä nopeana palveluna.

Ei ole mitenkään harvinaista löytää itseään tilanteesta, jossa lisärahalle tulee kiireisestikin tarvetta, jos kohtaa arjessaan yllättäviä kuluja tai haluaa tehdä suuremman harkitun hankinnan silloin, kun ei ole vielä ollut aikaa säästää hankinnan rahoittamista varten. Tällöin voi olla paikallaan etsiä rahoitusvaihtoehtoja, ja vakuudeton kulutusluotto saattaa olla oikein kätevä ratkaisu. Pikalaina on yksi vakuudettoman kulutusluoton muoto, mutta sen sijaan kannattaa ainakin harkita muita lainavaihtoehtoja – kuten esimerkiksi Easycreditin luottoa.

Tee arjen hankintoja lainarahalla

Hae luotettavaa lainaa Easycreditiltä näin

  

Lainan hakeminen Easycreditiltä on helppoa ja nopeaa. Tarvitset hakemuksen tekemistä varten vain toimivan nettiyhteyden, tietokoneen tai älylaitteen sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten.

Toimi seuraavasti:

 • Täytä lainahakemus haluamallasi summalla.
 • Tunnistaudu käyttäen verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.
 • Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi jopa 15 minuutissa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä lainanhakuprosessista tai tarvitset apua hakemuksen laatimiseen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta nettisivuillamme. Autamme sinua aina mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Hae lainaa

Tunnista pikalaina näistä piirteistä

  

Maksu- ja lainaehtojen epäselvyys

Pikalaina on tyypillisesti luonteeltaan sellainen, että asiakkaana et ole aivan varma mistä maksat. Todellinen vuosikorko osoittaa kuitenkin lainan todellisen hinnan, joka voi olla päätä huimaavan korkeakin, mikäli kyseessä on pikalaina. Useat lainayhtiöt perivät pikalaina asiakkailtaan piilokuluja esimerkiksi asiakaspalvelusta ja laskutuksesta, mutta näistä kuluista ei kerrota selkeästi lainailmoituksissa, vaan ne saattavat tulla yllätyksenä myöhemmin.

Huikeat korkokulut

Yleensä pikalaina kustantaa ottajalleen huikeitakin summia korkokuluissa, jotka voivat todellisella vuosikorolla mitaten olla jopa useita satoja prosentteja. Näin kalliin lainan ottamisessa ei ole käytännössä järkeä, kun tarjolla on edullisempiakin vaihtoehtoja. Esimerkiksi Easycreditin todellinen vuosikorko on lainasummasta riippuen 25,44–29,35 prosenttia. Suosittelemme, että vertailet aina todellista vuosikorkoa, kun olet ottamassa lainaa, mutta tee vertailua saman suuruisella lainasummalla sekä yhtä pitkillä maksuajoilla.

Vakuuksia ei tarvita

Vakuudeton kulutusluotto on laaja termi, mutta pikalaina on yksi sen muodoista. Pikalaina ei vaadi ottajaltaan vakuuksia lainan saamiseksi, mikä voi vaikuttaa helpolta ja sopivalta sopimukselta. Vakuudettomia lainoja saa kuitenkin edullisemminkin, joten sen vuoksi pikalainaa ei kannata valita, että sen ottamiseksi ei tarvita vakuuksia.

Helppo ja nopea hakuprosessi

Kuten edellä jo mainittiinkin, pikalaina on helppo hakea netissä täytettävillä hakulomakkeilla, joiden täyttäminen vie vain minuutteja. Hakuprosessin nopeuskaan ei ole sellainen etu, jonka turvin pikalaina kannattaisi ottaa, sillä monet edullisemmat lainavaihtoehdot ovat aivan yhtä nopean ja helpon hakuprosessin takana. Easycreditin lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain minuutteja. Saat alustavan lainapäätöksen saman tien, ja lainapalvelumme käsittelee saapuneet lainahakemukset hetkessä.

Liian hyvä ollakseen totta

Vanha sanonta pätee tässäkin. Mikäli pikalaina vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se tuskin silloin on aivan täysin totta. Uskallamme väittää, että lainamarkkinoilla on paljon parempia vaihtoehtoja kuin pikalaina, sillä tarjoamme itsekin Easycreditillä lainaa selkein ja reiluin ehdoin ilman, että piilottelisimme lainan todellisia kustannuksia.

Miksi Easycredit on parempi kuin pikalaina?

  

Uskallamme väittää, että Easycreditiltä lainatessasi saat samat edut kuin silloin, kun harkinnassasi on pikalaina, mutta säästyt kaikilta pikalainaan liittyviltä ikäviltä yllätyksiltä. Tarjoamme yhtä nopean palvelun kuin pikalaina, ja lisäksi saat meiltä lainallesi edullisen kuukausikoron sekä rutkasti takaisinmaksuaikaa. Voit milloin tahansa maksaa takaisin koko lainan sekä halutessasi nopeammin kuin alkuperäisessä maksuaikataulussa on sovittu.

Easycreditin edut:

 • Lainahakemuksen täyttäminen käy käden käänteessä.
 • Lainaamasi rahat maksetaan tilillesi hetkessä.
 • Tiedät, mistä maksat.
 • Voit käyttää Easycreditiltä ottamasi lainan mihin tahansa tarkoitukseen.
 • Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua ilmaiseksi.
 • Lainasumma Easycreditillä voi olla 500 ja 5000 euron väliltä.

Easycredit on nopea niin lainan hakemisen kuin rahojen maksamisenkin näkökulmasta. Saat aina heti lainahakemuksen lähetettyäsi meiltä alustavan lainapäätöksen, ja maksamme rahat tilillesi sen jälkeen jopa 15 minuutin sisällä hyväksytystä lainapäätöksestä, mikäli jätät hakemuksen lainapalvelun aukioloaikojen sisällä. Mikäli haet meiltä lainaa silloin, kun asiakaspalvelumme ei ole avoinna, käsittelemme hakemuksesi heti seuraavana päivänä.

Emme kysele sen perään, mihin aiot lainaamasi rahat käyttää, vaan voit toteuttaa lainarahalla itsellesi sopivia suunnitelmia. Myönnämme vakuudetonta kulutusluottoa yksityishenkilöille, ja voit valita lainasummaksi 500–5000 euroa. Lainan takaisinmaksuaikaa voit hakea 2–10 vuotta riippuen lainasummasta. Lainamme sisältää tilinhoitokulun, jonka suuruus on 1,50–9,90 euroa riippuen lainasummasta. Emme koskaan peri maksuja esimerkiksi laskutuksesta tai muusta palvelustamme. Tiedät aina selkeän hinnoittelumme ansiosta, mistä maksat ottaessasi lainaa Easycreditiltä.

Lisärahaa helposti ja nopeasti

Pikalaina on riskialtis lainavaihtoehto

  

Korkeat korot

Pikalaina sisältää usein tähtitieteellisen korkeat kustannukset, jotka muodostuvat korkeasta korosta ja piilotetuista palvelumaksuista. Riski piilee siinä, että maksuehdot ilmoitetaan epäselvästi niin, ettet asiakkaana täysin tiedä, millaiset ehdot lainasopimuksessasi on. Pikalaina voi olla korkokuluiltaan todellisella vuosikorolla mitaten jopa 300–700 prosenttia, mikä on kohtuuttoman suuri korkokustannus mistä tahansa lainatuotteesta. Nopeus ja helppous ovat tietysti lainavaihtoehtoja kartoittaessa tärkeitä valtteja, mutta ne täyttyvät monella muullakin lainayhtiöllä kuin niillä, joilta on mahdollisuus ottaa pikalaina. Sen vuoksi pikalaina kannattaakin jättää välistä ja keskittyä etsimään sellaisia vakuudettomia lainavaihtoehtoja, joiden maksaminen ei käy liiaksi kukkaron päälle.

Piilokulut

Sen lisäksi, että pikalaina on korkokuluiltaan kohtuuttoman kallis, sisältyy siihen usein piilotettuja kuluja, joiden huomaaminen voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta ennen kuin kuluja aletaan periä asiakkaalta. Suosittelemmekin sinulle, että tutustut tarkkaan lainan todellisiin kustannuksiin ja huomioit tässä kartoituksessa myös piilokulut, jos se on mahdollista. Useat lainayhtiöt ilmoittavat kyllä palvelukuluista sivuillaan, mutta tietoa saattaa joutua hieman etsimään. Näin saat paremman käsityksen siitä, millaiset kulut lainassa on.

Vertaile oikein

Kannatamme lainavaihtoehtojen vertailua, ja siinä hyvinä työkaluina ovat seuraavat tunnusluvut: todellinen vuosikorko, laina-aika ja summa. Kun summa ja laina-aika ovat samat, näyttää todellinen vuosikorko sinulle sen, miten kalliista luotosta onkaan kyse. Pikalaina on yleensä todelliselta vuosikoroltaan korkea, joten se on helppo tunnistaa muiden vaihtoehtojen joukosta selvästi kalliimpana vaihtoehtona.

Pikalaina voi johtaa maksuvaikeuksiin

  

Viimeisten vuosien aikana Suomessa on puhuttu paljon maksuvaikeuksien ja velkaongelmien lisääntymisestä. Syyksi esitetään usein maksamattomia pikalainoja ja -vippejä. On totta, että maksamaton kulutusluotto voi johtaa maksuhäiriömerkinnän syntymiseen, mutta kulutusluotoissa on huomattavia eroja. Siinä missä epäselvästi ja kalliisti hinnoiteltu pikalaina voi olla vaikea hahmottaa, on monilla lainantarjoajilla selvät maksuehdot ja kohtuulliset korkokulut.

On tärkeää huomata, että kaikki kulutusluotot ja vakuudettomat lainat eivät ole sama asia kuin pikalaina, vaan näissä tuotteissa on huomattavia eroja. Velallisen maksuongelmiin voi todellakin johtaa kallis ja hämäävästi hinnoiteltu pikalaina, mutta jos lainaa ottaa vastuulliselta lainayhtiöltä, on maksusuunnitelmassa helpompi pysyä ja näin ollen välttää maksuongelmat ja ylivelkaantuminen.

Pitääksesi luottotiedot puhtaana on tärkeää, että kiinnität huomiota ottamasi lainan todellisiin kuluihin. Kuten jo edellä mainittiinkin, pikalaina yleensä on sellainen tuote, jossa kokonaiskulujen hahmottaminen tuottaa ongelmia. Easycredit on oivallinen esimerkki lainatuotteesta, jonka ottamiseen liittyy vähemmän riskejä kuin silloin, kun kyseessä on pikalaina.

Luottotietojen säilyttämiseen kannattaa panostaa, sillä maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa huomattavalla tavalla elämää. Se estää esimerkiksi uusien vakuudettomien lainojen saamisen, vuokra-asunnon hankkimisen, pankkilainan saamisen sekä jatkuvan puhelinliittymän avaamisen. Useamman maksamattoman laskun seurauksena luottotietoihin merkitään maksuhäiriömerkintä, jonka tarkoituksena on viestiä kuluttajan maksukyvykkyydestä ja kyvystä hoitaa omaa talouttaan.

Kulutusluottoja myöntävillä rahoitusyhtiöillä on mahdollisuus tehdä luottotietorekisteriin ilmoitus, mikäli kuluttaja on toistuvasti jättänyt laskunsa maksamatta riittävän pitkäksi aikaa. Yksi myöhästyminen laskun maksamisessa ei vielä tietenkään tarkoita maksuhäiriömerkinnän saamista, mutta maksusuunnitelmassa pysyminen on ensiarvoisen tärkeää luottotietojen säilyttämiseksi.

Lainaamisen ei tarvitse koskaan olla syy maksuongelmien syntymiseen, sillä se voi parhaimillaan olla erittäin kätevä ja helppo rahoitusmuoto arkeen silloin, kun tarvitsee enemmän käyttövaraa hankintoihin. Pikalaina kuitenkin sisältää riskejä, jotka syöksevät kuluttajan helpommin maksuvaikeuksiin kuin luotettava kulutusluotto. Ottaessaan lainaa on järkevää varmistaa, mitä ja kuinka suuria kustannuksia tuotteessa on.

Miksi pikalaina on niin suosittu?

  

Suomessa ja muualla Euroopassa vakuudettomat kulutusluotot ovat viimeisten vuosien aikana kehittyneet huimasti ja sulautuneet osaksi modernia kulutuskeskeistä kulttuuria. Lainojen korkotaso on viimeisten vuosien aikana pysynyt maltillisena, mutta laina kustantaa ainakin jotakin ja pankkilainan hakeminen arkipäiväisiin hankintoihin voi tuntua vaivalloiselta – eikä sitä välttämättä edes voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Näin ollen on tärkeää, että pankkilainalle on myös vakuudettomia ja helppoja rahoitusvaihtoehtoja.

Pikalaina ja pikavippi kasvattivat suosiotaan Suomessa 2000-luvun puolivälin jälkeen, kun markkinoille alkoi tulla helpolta vaikuttavia lainavaihtoehtoja. Niitä edelsivät tekstiviestilainat, joiden sääntely oli lähes olematonta. Pikalaina on kehittyneempi versio tekstiviestilainasta, joskin se on edelleen hyvin kallis lainamuoto, jolle löytyy edullisempia vaihtoehtoja. Pikalaina ei kiristyneen lainamarkkinoilla vellovan kilpailun vuoksi enää yleensä kannatakaan.

Pikalaina houkuttelee kuluttajia eri syistä, mutta yleensä helppouden ja nopeuden vuoksi. Lainaa hakiessa ei välttämättä tule miettineeksi, kuinka kallis pikalaina lopulta on, joten monet meistä ovat ottaneet lainaa kalliilla kuluilla, vaikka edullisempiakin vaihtoehtoja markkinoilta löytyy. Tärkeää lainaamisessa on se, että ajattelee etukäteen takaisinmaksua ja ottaa selvää siitä, kuinka suuret kustannukset lainassa pitkällä tähtäimellä on. Takaisinmaksusta koituvat kulut saattavat tuntua kaukaisilta siinä vaiheessa, kun pikalaina on harkinnassa, mutta suosittelemme silloinkin kartoittamaan vaihtoehtoja ja etsimään edullisemman lainatuotteen.

On järkevää lähteä hakemaan lainaa vasta silloin, kun on kartoittanut omaa henkilökohtaista budjettiaan ja varmistunut siitä, että lainan takaisinmaksu tulee sujumaan ongelmitta. On hyvä pohtia esimerkiksi sitä, kantaako maksukyky silloinkin, jos sairauden tai työttömyyden vuoksi tulotaso putoaisi normaalista huomattavasti alemmaksi. Pikalaina lienee houkutteleva vaihtoehto erityisesti siksi, että sen saa nopeasti käyttöönsä. Lainaa on mahdollista hakea ja saada nopeasti myös muualta, eikä pikalaina ole ainoa vaihtoehto. Lainaehtoihin kannattaa siis tutustua huolella, sillä vakuudetonkin kulutusluotto vaatii pitkää sitoutumista takaisinmaksuun.

Easycredit ja hyvä luotonantotapa

  

Meille Easycreditillä on erittäin tärkeää, että asiakkaamme saavat laina-aikanaan parhaan mahdollisen kokemuksen tuotteestamme. Noudatamme toiminnassamme hyvää luotonantotapaa, mikä tarkoittaa sitä, että toimimme vastuullisesti kaikilla osa-alueilla luotonannosta asiakaspalveluun ja tietoturvaan. Tarkoituksenamme on paitsi tarjota asiakkaillemme sujuva kokemus, myös ehkäistä ylivelkaantumista ja maksuhäiriöiden syntymistä.

Voit luottaa aina siihen, että Easycredit suojelee yksityisyyttäsi. Hyödynnämme lainaprosessissamme modernia teknologiaa ja noudatamme luonnollisesti Suomessa voimassa olevaa henkilötietolakia. Lainahakemuksen tekemisen yhteydessä kaikkien asiakkaidemme on suoritettava sähköinen tunnistautuminen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jotta voimme varmistua siitä, että haettu laina menee oikean henkilön nimiin.

Tarkistamme kaikkien asiakkaidemme luottotiedot osana luotonantoprosessia. Emme koskaan myönnä lainaa ilman luottotietoja, sillä haluamme osaltamme ehkäistä ylivelkaantumista ja maksuongelmien syvenemistä. Pyrkimyksenämme on aina se, että lainaa myöntäessämme voimme varmistua asiakkaidemme takaisinmaksukyvyn riittävyydestä. 

Easycredit toimii vastuullisesti

Pikalaina ilman luottotietoja – onko siinä järkeä?

  

Emme koskaan suosittelee hakemaan minkäänlaista vakuudetonta lainaa – esimerkiksi kulutusluotto, joustoluotto, pikavippi tai pikalaina – ilman luottotietoja, sillä maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa on merkki siitä, että omassa maksukyvyssä saattaa olla ongelmia. Erityisesti pikalaina kannattaa kiertää kaukaa, mikäli maksamaton kulutusluotto on aiemmin johtanut maksuhäiriömerkintään aiemmin. Ylivelkaantuminen voi viedä vakaviin ongelmiin, ja vaikeuttaa elämää huomattavalla tavalla.

Mikäli tarvitset lainaa, ja sinulla on luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintä, kannattaa hakea mieluummin pankkilainaa takausta tai vakuuksia vastaan. Vakuudellinen laina on parempi vaihtoehto kuin pikalaina, sillä sen kulut ovat huomattavasti vakuudetonta kulutusluottoa alhaisemmat. Vakuudellisen lainan saamiseksi on toki oltava vakuuksia tai takaaja, jotta pankki suostuu lainaa myöntämään. Suurempien hankintojen rahoittamisessa tämä on kuitenkin oiva vaihtoehto, jos pikalaina ei ole mahdollinen.

Vain harvalta yhtiöltä on mahdollista saada pikalaina ilman luottotietoja, emmekä suosittele ottamaan lainaa ilman vakuuksia tilanteessa, jossa luottotietoihin on tullut merkintä maksuhäiriöstä. Tällaisessa tilanteessa kannattaa säästää rahaa ja odottaa maksuhäiriömerkinnän vanhenemista, jotta oma talous tasapainottuu. Unohda siis pikalaina, mikäli luottotietosi eivät tällä hetkellä ole kunnossa.

Kenelle Easycreditin laina sopii?

  

Easycreditin laina sopii moneen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Saadaksesi meiltä lainaa, on sinun oltava vähintään 20-vuotias ja omattava puhtaat luottotiedot. Lisäksi sinulla on oltava suomalainen pankkitili ja osoite sekä mahdollisuus tunnistautua sähköisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hyväksytyn lainapäätöksen saamiseksi sinulla on oltava riittävästi tuloja.

Teemme kaikille lainanhakijoille henkilökohtaisen riskiarvion, jotta voimme varmistua hakijan maksukyvystä. Luottohakemuksessa antamasi tiedot toimivat pohjana luottoarvion tekemisessä, mutta myös osa arviointia on tuloarvion tekeminen ja luottotietojen tarkistaminen. Jokaisella lainaa nostavalla on oltava riittävä määrä tuloja joko palkkana tai etuuksina. Saatamme ehdottaa sinulle alempaa lainasummaa, mikäli emme voi myöntää hakemaasi lainasummaa.

Kuten pikalaina, myös Easycreditin laina sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin arjessa ja juhlassa. Pikalaina on kuitenkin yleensä huomattavasti kalliimpi rahoitusvaihtoehto kuin Easycreditin laina.

Mitä pikalaina maksaa?

  

On olemassa eri hintaisia lainatuotteita, ja yleisesti voi sanoa, että pikalaina on kallis suhteessa muihin vaihtoehtoihin vakuudettomien lainojen luokassa. Lainan hinta on korko, ja pikalaina yleensä sisältää korkeamman koron suhteessa muihin vakuudettomiin lainoihin. Suomessa kulutusluottojen korkokatto on 20 prosenttia, ja Easycredit noudattaa korkokattoa tarjoamalla 19,95 prosentin nimelliskorkoa luotoilleen. 

Useat pikalaina yhtiöt toimivat niin, että ne lisäävät luottojensa kustannuksiin palvelumaksuja ja muita kuluja, jotka tekevät tuotteesta nimelliskorkoa kalliimman. Näin ollen on aina järkevää tehdä vertailua eri luottovaihtoehtojen välillä. 

Tutustu edullisiin hintoihimme
Kuinka korkea pikalainan todellinen vuosikorko on?

Pikalaina ja todellinen vuosikorko

  

Todellinen vuosikorko on yksi tärkeimmistä lainatermeistä, sillä se kuvaa lainan todellisia kustannuksia huomioiden koron ja muut maksut, joita lainasta pitää maksaa. Todellinen vuosikorko lasketaan matemaattisella kaavalla, joka on määritetty ennalta. Netistä löytyy useita maksuttomia laskureita todellisen vuosikoron laskemiseen, mutta lainayhtiöiden pitäisi aina kertoa todellisen vuosikoron määrä lainailmoitusten yhteydessä.

Kun pikalaina tai muu vakuudeton luotto tulee omalle kohdalle ajankohtaiseksi, on järkevää tehdä hintavertailua ja siinä todellinen vuosikorko näyttelee tärkeää osaa. Vertaa aina lainoja samalla summalla ja takaisinmaksuajalla, jotta voisit vertailla toisiinsa todellisen vuosikoron määriä. Se on oivallinen mittari pikalaina kulujen kartoittamiseen ja vertailemiseen.

Easycredit tarjoaa selkeät hinnat

  

Easycreditin lainojen hinta on aina ilmaistu selkeästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla, sillä haluamme asiakkaidemme saavan käsityksen siitä, mihin he ovat lainaa ottaessaan sitoutumassa. Lainojemme kustannukset muodostuvat korkokuluista sekä tilinhoitomaksusta. Emme koskaan peri palvelumaksuja esimerkiksi laskutukseen tai asiakaspalveluun liittyen. Tiedät lainaa hakiessasi tarkasti sen, kuinka paljon lainasi avausmaksu sekä korkokulut tulevat olemaan. Näet alla olevasta taulukosta esimerkkejä Easycreditin hinnoista ja takaisinmaksuajoista.


Laina-
summa
Laina-
aika
Korko Tod.
vuosikorko
Tilinhoito
maksu
Kuukausi-
maksu
500 €  2 vuotta 19,95 % 29,35 % 1,50 € / kk 27 €
1000 € 3 vuotta 19,95 % 28,74 % 2,90 € / kk 41 €
2000 € 5 vuotta 19,95 % 28,21 % 5,90 € / kk 59 €
3000 € 6 vuotta 19,95 % 27,98 % 8,90 € / kk 81 €
4000 € 8 vuotta 19,95 % 26,60 % 9,90 € / kk 94 €
5000 € 10 vuotta 19,95 % 25,44 % 9,90 € / kk 107 €

Huomioithan, että lainataulukon laskelmat on tehty sillä olettamalla, että kaikki erät maksetaan laskun eräpäivinä. Voit tutkia tarkemmin lainojemme hintoja etusivun lainalaskurilla
Pikalaina on yleensä hinnoiteltu epäselvästi, ja sen kokonaiskustannukset ovat korkeat. Tarvitessasi lisärahoitusta arkeen tai suurempien hankintojen tekemiseen on järkevää ottaa joku muu laina kuin pikalaina, sillä se on yleensä kustannuksiltaan tyyriimmästä päästä.

Miten Easycredit voi olla yhtä nopea kuin pikalaina?

  

Kun pikalaina tai luotto tulee ajankohtaiseksi, rahalle on yleensä tarvetta nopeasti. Silloin on järkevää kääntyä sellaisen lainantarjoajan puoleen, joka pystyy toimittamaan rahat tilille hetkessä, ja pikalaina saattaa tuntua järkevältä vaihtoehdolta. On kuitenkin hyvä kartoittaa eri lainatuotteita, sillä pikalaina voi olla huomattavasti kalliimpi kuin esimerkiksi Easycreditin luotto, jonka saa käyttöönsä niin ikään nopeasti.

Uskallamme väittää, että Easycreditin laina on mahdollista saada tililleen yhtä nopeasti kuin pikalaina. Hyödynnämme lainaprosessissamme modernia teknologiaa ja automatisaatiota, minkä ansiosta pystymme antamaan lainapäätöksen saman tien hakemuksen lähettämisen jälkeen. Riippuen lainanhakuajasta sekä käyttämästäsi pankista, pystymme maksamaan lainan tilillesi jopa 15 minuutin sisällä. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että haet lainaa asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa, jotta pystymme käsittelemään lainahakemuksesi saman tien.

Et joudu odottelemaan rahojen maksua tilillesi, sillä lainapalvelumme toimii nopeasti ja sujuvasti. Autamme myös mielellämme sinua kaikissa lainaan ja hakemiseen liittyvissä kysymyksissä, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Asiakaspalvelumme on tunnettu paitsi nopeudestaan myös ystävällisestä palveluasenteestaan.

Pikalaina – kuka voi hakea?

  

Pikalaina on muiden kulutusluottojen tapaan sopiva moneen eri tarpeeseen, mutta kuten aiemminkin on todettu, sen kulut ovat yleensä korkeammat kuin joidenkin muiden vakuudettomien lainojen. Ei kuitenkaan ole olemassa vain yhtä ihmisryhmää tai kuluttajatyyppiä, jolle pikalaina sopii. Yleisesti voi sanoa, että pikalainaa voivat Suomessa hakea yli 18-vuotiaat, joilla on luottotiedot kunnossa. Monet lainayhtiöt edellyttävät myös sitä, että hakija asuu vakituisesti Suomessa ja saa säännöllisesti tuloja.

Kuka voi saada lainaa?

Tarvitsetko apua tai onko sinulla kysymyksiä?

  

Autamme sinua mielellämme sekä hakemuksen tekemisessä että kaikissa lainaasi liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 9–20 ja lauantaisin kello 10–18. Aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt lainahakemukset käsitellään heti seuraavana aukiolopäivänä. Asiakaspalvelumme on aina maksuton, etkä kohtaa yhteyttä ottaessasi turhia lisäkuluja.

Ota meihin yhteyttä seuraavasti:

 • Puhelimitse numerossa 09 3158 5983 (ppm/mpm)
 • Sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@easycredit.fi
 • Nettisivuillamme chatin kautta

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...