Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Pikalaina

Me Easycreditillä olemme ylpeitä tarjoamastamme lainatuotteesta ja uskallamme väittää sen olevan hyvä lainatuote. Emme kuitenkaan tarjoa perinteistä pikalainaa, josta tällä sivulla kerromme. Easycreditiltä saat aina yksinkertaisen, edullisen ja nopean 500–5000 euron lainan, jonka takaisinmaksussa et kohtaa yllätyksiä, sillä hinnoittelumme on selkeää. Lainamme ovat myös yhtä nopeita kuin pikalaina – rahat ovat tililläsi nimittäin jopa samana päivänä.

  • Edullinen kuukausikorko
  • Pienet maksuerät
  • Pitkä takaisinmaksuaika
Hae nyt

Pikalaina Easycreditiltä – onko se mahdollista?

  

Pikalaina Easycreditiltä ei ole mahdollinen, mutta meillä on sinulle hyviä uutisia. Tarjoamamme laina on turvallinen ja hyvä vaihtoehto. Maksamme rahat myönteisen lainapäätöksen jälkeen sinulle samana päivänä, jotta pääset tekemään suunnitelemiasi hankintoja. Mikäli haet lainaa palvelumme ollessa suljettu, käsittelemme hakemuksesi seuraavana aukiolopäivänä. 

Vaikka pikalaina Easycreditiltä ei ole mahdollinen, saat meiltä kuitenkin selkeästi ja helposti hinnoitellun tuotteen. Tarjoamme pitkän takaisinmaksuajan, pienet kuukausierät ja alhaiset korkokustannukset. Easycreditin todellinen vuosikorko lainasummasta riippuen 25,44–29,35 prosenttia. Lainojemme korko on aina 19,95 prosenttia. Maksat kuukausittaisten lainanlyhennysten yhteydessä tilinhoitokulua, joka on lainasummasta riippuen 1,50–9,90 euroa. Tiedät aina tarkalleen, mistä maksat, kun otat lainaa meiltä, sillä Easycreditin hinnoittelu on selkeää ja reilua.

Pikalaina pähkinänkuoressa

  

Pikalaina tarkoittaa yleisesti ottaen samaa asiaa kuin pikavippi. Pikalaina on sellainen lainaamisen muoto, jossa saat rahat tilillesi nopeasti, sillä sen hakeminen käy nykyään netissä tehtävällä lomakkeella. Aiemmin pikalaina oli mahdollista saada käyttöönsä tekstiviestitse, mutta nykyään lainanantajien on pystyttävä tunnistamaan asiakkaansa, joten tekstiviestilainat ovat käytännössä jääneet historiaan. 

Pikalaina on mahdollista hakea useiden vippiyhtiöiden kautta netissä. Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, mutta kulutusluottoja on olemassa muitakin, kuten esimerkiksi joustoluotto. Pikalainaa harkitessa kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota ottamansa lainan hintaan sekä muihin kuluihin. Tarkastele siis aina todellisen vuosikoron tunnuslukua saadaksesi parhaat ehdot lainallesi. 

Ei ole mitenkään harvinaista löytää itseään tilanteesta, jossa lisärahalle tulee kiireisestikin tarvetta, jos kohtaa arjessaan yllättäviä kuluja tai haluaa tehdä suuremman harkitun hankinnan silloin, kun ei ole vielä ollut aikaa säästää hankinnan rahoittamista varten. Tällöin voi olla paikallaan etsiä rahoitusvaihtoehtoja, ja vakuudeton kulutusluotto saattaa olla oikein kätevä ratkaisu. Pikalaina on yksi vakuudettoman kulutusluoton muoto.

Tee arjen hankintoja lainarahalla

Hae huoletta lainaa Easycreditiltä näin

  

Lainan hakeminen Easycreditiltä on helppoa ja nopeaa. Tarvitset hakemuksen tekemistä varten vain toimivan nettiyhteyden, tietokoneen tai älylaitteen sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten.

Toimi seuraavasti:

  • Täytä lainahakemus haluamallasi summalla.
  • Tunnistaudu käyttäen verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.
  • Saat lainapäätöksen heti ja rahat maksamme tilillesi hyväksytyn päätöksen jälkeen.

Mikäli sinulla on kysymyksiä lainanhakuprosessista tai tarvitset apua hakemuksen laatimiseen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta nettisivuillamme. Autamme sinua aina mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Hae lainaa

Lisärahaa helposti ja kätevästi

Maksamaton luotto voi johtaa maksuhäiriöihin

  

Viimeisten vuosien aikana Suomessa on puhuttu paljon maksuvaikeuksien ja velkaongelmien lisääntymisestä. Syyksi esitetään usein maksamattomia pikalainoja ja -vippejä. On totta, että maksamaton kulutusluotto voi johtaa maksuhäiriömerkinnän syntymiseen, mutta kulutusluotoissa on huomattavia eroja. Siinä missä epäselvästi ja kalliisti hinnoiteltu lainatarjous voi olla vaikea hahmottaa, on monilla lainantarjoajilla selvät maksuehdot ja kohtuulliset korkokulut.

On tärkeää huomata, että kaikki kulutusluotot ja vakuudettomat lainat eivät ole kalliita, vaan näissä tuotteissa on huomattavia eroja. Velallisen maksuongelmiin voi todellakin johtaa kallis ja hämäävästi hinnoiteltu rahoitustuote, mutta jos lainaa ottaa vastuulliselta lainayhtiöltä, on maksusuunnitelmassa helpompi pysyä ja näin ollen välttää maksuongelmat ja ylivelkaantuminen.

Pitääksesi luottotiedot puhtaana on tärkeää, että kiinnität huomiota ottamasi lainan todellisiin kuluihin. Easycredit on oivallinen esimerkki lainatuotteesta, joka on selkeästi ja reilusti hinnoiteltu. Viestimme aina lainamme kustannuksista ja ehdoista mahdollisimman ymmärrettävällä tavalla ja toivomme, että otat meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää. 

Luottotietojen säilyttämiseen kannattaa panostaa, sillä maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa huomattavalla tavalla elämää. Se estää esimerkiksi uusien vakuudettomien lainojen saamisen, vuokra-asunnon hankkimisen, pankkilainan saamisen sekä jatkuvan puhelinliittymän avaamisen. Useamman maksamattoman laskun seurauksena luottotietoihin merkitään maksuhäiriömerkintä, jonka tarkoituksena on viestiä kuluttajan maksukyvykkyydestä ja kyvystä hoitaa omaa talouttaan.

Kulutusluottoja myöntävillä rahoitusyhtiöillä on mahdollisuus tehdä luottotietorekisteriin ilmoitus, mikäli kuluttaja on toistuvasti jättänyt laskunsa maksamatta riittävän pitkäksi aikaa. Yksi myöhästyminen laskun maksamisessa ei vielä tietenkään tarkoita maksuhäiriömerkinnän saamista, mutta maksusuunnitelmassa pysyminen on ensiarvoisen tärkeää luottotietojen säilyttämiseksi. Lainaamisen ei tarvitse koskaan olla syy maksuongelmien syntymiseen, sillä se voi parhaimillaan olla erittäin kätevä ja helppo rahoitusmuoto arkeen silloin, kun tarvitsee enemmän käyttövaraa hankintoihin. 

Miksi pikalaina on niin suosittu?

  

Suomessa ja muualla Euroopassa vakuudettomat kulutusluotot ovat viimeisten vuosien aikana kehittyneet huimasti ja sulautuneet osaksi modernia kulutuskeskeistä kulttuuria. Lainojen korkotaso on viimeisten vuosien aikana pysynyt maltillisena, mutta laina kustantaa ainakin jotakin ja pankkilainan hakeminen arkipäiväisiin hankintoihin voi tuntua vaivalloiselta – eikä sitä välttämättä edes voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Näin ollen on tärkeää, että pankkilainalle on myös vakuudettomia ja helppoja rahoitusvaihtoehtoja.

Pikalaina ja pikavippi kasvattivat suosiotaan Suomessa 2000-luvun puolivälin jälkeen, kun markkinoille alkoi tulla vakuudettomia kulutusluottoja, joiden hakeminen oli tehty helpommaksi kuin aiemmin. Niitä edelsivät tekstiviestilainat, joiden sääntely oli lähes olematonta. Pikalaina on kehittyneempi versio tekstiviestilainasta, mutta se kantaa toisinaan edelleen tekstiviestilainojen luomaa huonoa mainetta. On olemassa kuitenkin myös hyvin ja reilulla tavalla hinnoiteltuja kulutusluottoja. 

Pikalaina houkuttelee kuluttajia eri syistä, mutta yleensä helppouden ja nopeuden vuoksi. Nopeuden lisäksi onkin hyvä etsiä itselleen sopiva pikalaina tai muu luotto reiluilla ehdoilla, niin että lainan takaisinmaksu sujuu hyvin. Tärkeää lainaamisessa on se, että ajattelee etukäteen takaisinmaksua ja ottaa selvää siitä, kuinka suuret kustannukset lainassa pitkällä tähtäimellä on. Takaisinmaksusta koituvat kulut saattavat tuntua kaukaisilta siinä vaiheessa, kun pikalaina on harkinnassa, mutta suosittelemme silloinkin kartoittamaan vaihtoehtoja ja etsimään edullisemman lainatuotteen.

On järkevää lähteä hakemaan lainaa vasta silloin, kun on kartoittanut omaa henkilökohtaista budjettiaan ja varmistunut siitä, että lainan takaisinmaksu tulee sujumaan ongelmitta. On hyvä pohtia esimerkiksi sitä, kantaako maksukyky silloinkin, jos sairauden tai työttömyyden vuoksi tulotaso putoaisi normaalista huomattavasti alemmaksi. Lainaehtoihin kannattaa siis tutustua huolella, sillä vakuudeton kulutusluotto vaatii pitkää sitoutumista takaisinmaksuun.

Easycredit ja hyvä luotonantotapa

  

Meille Easycreditillä on erittäin tärkeää, että asiakkaamme saavat laina-aikanaan parhaan mahdollisen kokemuksen tuotteestamme. Noudatamme toiminnassamme hyvää luotonantotapaa, mikä tarkoittaa sitä, että toimimme vastuullisesti kaikilla osa-alueilla luotonannosta asiakaspalveluun ja tietoturvaan. Tarkoituksenamme on paitsi tarjota asiakkaillemme sujuva kokemus, myös ehkäistä ylivelkaantumista ja maksuhäiriöiden syntymistä.

Voit luottaa aina siihen, että Easycredit suojelee yksityisyyttäsi. Hyödynnämme lainaprosessissamme modernia teknologiaa ja noudatamme luonnollisesti Suomessa voimassa olevaa henkilötietolakia. Lainahakemuksen tekemisen yhteydessä kaikkien asiakkaidemme on suoritettava sähköinen tunnistautuminen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jotta voimme varmistua siitä, että haettu laina menee oikean henkilön nimiin.

Tarkistamme kaikkien asiakkaidemme luottotiedot osana luotonantoprosessia. Emme koskaan myönnä lainaa ilman luottotietoja, sillä haluamme osaltamme ehkäistä ylivelkaantumista ja maksuongelmien syvenemistä. Pyrkimyksenämme on aina se, että lainaa myöntäessämme voimme varmistua asiakkaidemme takaisinmaksukyvyn riittävyydestä. 

Easycredit toimii vastuullisesti

Pikalaina ilman luottotietoja – onko siinä järkeä?

  

Emme koskaan suosittelee hakemaan minkäänlaista vakuudetonta lainaa – esimerkiksi kulutusluotto, joustoluotto, pikavippi tai pikalaina – ilman luottotietoja, sillä maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa on merkki siitä, että omassa maksukyvyssä saattaa olla ongelmia. Erityisesti pikalainan ottamista kannattaa harkita tarkkaan, mikäli maksamaton kulutusluotto on aiemmin johtanut maksuhäiriömerkintään. Ylivelkaantuminen voi viedä vakaviin ongelmiin, ja vaikeuttaa elämää huomattavalla tavalla.

Mikäli tarvitset lainaa, ja sinulla on luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintä, kannattaa hakea mieluummin pankkilainaa takausta tai vakuuksia vastaan. Vakuudellinen laina on parempi vaihtoehto kuin pikalaina, sillä sen kulut ovat huomattavasti vakuudetonta kulutusluottoa alhaisemmat. Vakuudellisen lainan saamiseksi on toki oltava vakuuksia tai takaaja, jotta pankki suostuu lainaa myöntämään. Suurempien hankintojen rahoittamisessa tämä on kuitenkin oiva vaihtoehto, jos pikalaina ei ole mahdollinen.

Emme suosittele ottamaan lainaa ilman vakuuksia tilanteessa, jossa luottotietoihin on tullut merkintä maksuhäiriöstä. Tällaisessa tilanteessa kannattaa säästää rahaa ja odottaa maksuhäiriömerkinnän vanhenemista, jotta oma talous tasapainottuu.

Kenelle Easycreditin laina sopii?

  

Easycreditin laina sopii moneen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Saadaksesi meiltä lainaa, on sinun oltava vähintään 20-vuotias ja omattava puhtaat luottotiedot. Lisäksi sinulla on oltava suomalainen pankkitili ja osoite sekä mahdollisuus tunnistautua sähköisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hyväksytyn lainapäätöksen saamiseksi sinulla on oltava riittävästi tuloja.

Teemme kaikille lainanhakijoille henkilökohtaisen riskiarvion, jotta voimme varmistua hakijan maksukyvystä. Luottohakemuksessa antamasi tiedot toimivat pohjana luottoarvion tekemisessä, mutta myös osa arviointia on tuloarvion tekeminen ja luottotietojen tarkistaminen. Jokaisella lainaa nostavalla on oltava riittävä määrä tuloja joko palkkana tai etuuksina. Saatamme ehdottaa sinulle alempaa lainasummaa, mikäli emme voi myöntää hakemaasi lainasummaa. Kuten pikalaina, myös Easycreditin laina sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin arjessa ja juhlassa.

Mitä pikalaina maksaa?

  

On olemassa eri hintaisia lainatuotteita, ja yleisesti voi sanoa, että osa tuotteista on kalliita. Lainan hinta on korko. Suomessa kulutusluottojen korkokatto on 20 prosenttia, ja Easycredit noudattaa korkokattoa tarjoamalla 19,95 prosentin nimelliskorkoa luotoilleen. Pikalaina voi sisältää koron lisäksi myös muita kuluja, joten lainatarjousten vertaileminen kannattaa, jotta löytyy itselle sopivin hinta. 

Tutustu edullisiin hintoihimme

Easycredit tarjoaa selkeät hinnat

  

Easycreditin lainojen hinta on aina ilmaistu selkeästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla, sillä haluamme asiakkaidemme saavan käsityksen siitä, mihin he ovat lainaa ottaessaan sitoutumassa. Lainojemme kustannukset muodostuvat korkokuluista sekä tilinhoitomaksusta. Emme koskaan peri palvelumaksuja esimerkiksi laskutukseen tai asiakaspalveluun liittyen. Tiedät lainaa hakiessasi tarkasti sen, kuinka paljon lainasi avausmaksu sekä korkokulut tulevat olemaan. Näet alla olevasta taulukosta esimerkkejä Easycreditin hinnoista ja takaisinmaksuajoista.


Laina-
summa
Laina-
aika
Korko Tod.
vuosikorko
Tilinhoito
maksu
Kuukausi-
maksu
500 €  2 vuotta 19,95 % 29,35 % 1,50 € / kk 27 €
1000 € 3 vuotta 19,95 % 28,74 % 2,90 € / kk 41 €
2000 € 5 vuotta 19,95 % 28,21 % 5,90 € / kk 59 €
3000 € 6 vuotta 19,95 % 27,98 % 8,90 € / kk 81 €
4000 € 8 vuotta 19,95 % 26,60 % 9,90 € / kk 94 €
5000 € 10 vuotta 19,95 % 25,44 % 9,90 € / kk 107 €

Huomioithan, että lainataulukon laskelmat on tehty sillä olettamalla, että kaikki erät maksetaan laskun eräpäivinä. Voit tutkia tarkemmin lainojemme hintoja etusivun lainalaskurilla

Miten Easycredit voi olla yhtä nopea kuin pikalaina?

  

Kun pikalaina tai luotto tulee ajankohtaiseksi, rahalle on yleensä tarvetta nopeasti. Silloin on järkevää kääntyä sellaisen lainantarjoajan puoleen, joka pystyy toimittamaan rahat tilille hetkessä, ja pikalaina saattaa tuntua järkevältä vaihtoehdolta. On kuitenkin hyvä kartoittaa eri lainatuotteita, sillä pikalaina voi olla huomattavasti kalliimpi kuin esimerkiksi Easycreditin luotto, jonka saa käyttöönsä niin ikään nopeasti.

Uskallamme väittää, että Easycreditin laina on mahdollista saada tililleen yhtä nopeasti kuin pikalaina. Hyödynnämme lainaprosessissamme modernia teknologiaa ja automatisaatiota, minkä ansiosta pystymme antamaan lainapäätöksen saman tien hakemuksen lähettämisen jälkeen. Riippuen lainanhakuajasta sekä käyttämästäsi pankista, pystymme maksamaan lainan tilillesi jopa 15 minuutin sisällä. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että haet lainaa asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa, jotta pystymme käsittelemään lainahakemuksesi saman tien.

Et joudu odottelemaan rahojen maksua tilillesi, sillä lainapalvelumme toimii nopeasti ja sujuvasti. Autamme myös mielellämme sinua kaikissa lainaan ja hakemiseen liittyvissä kysymyksissä, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Asiakaspalvelumme on tunnettu paitsi nopeudestaan myös ystävällisestä palveluasenteestaan.

Pikalaina – kuka voi hakea?

  

Pikalaina on muiden kulutusluottojen tapaan sopiva moneen eri tarpeeseen, mutta kuten aiemminkin on todettu, sen kulut ovat yleensä korkeammat kuin joidenkin muiden vakuudettomien lainojen. Ei kuitenkaan ole olemassa vain yhtä ihmisryhmää tai kuluttajatyyppiä, jolle pikalaina sopii. Yleisesti voi sanoa, että pikalainaa voivat Suomessa hakea yli 18-vuotiaat, joilla on luottotiedot kunnossa. Monet lainayhtiöt edellyttävät myös sitä, että hakija asuu vakituisesti Suomessa ja saa säännöllisesti tuloja.

Kuka voi saada lainaa?

Tarvitsetko apua tai onko sinulla kysymyksiä?

  

Autamme sinua mielellämme sekä hakemuksen tekemisessä että kaikissa lainaasi liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 9–20 ja lauantaisin kello 10–18. Aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt lainahakemukset käsitellään heti seuraavana aukiolopäivänä. Asiakaspalvelumme on aina maksuton, etkä kohtaa yhteyttä ottaessasi turhia lisäkuluja.

Ota meihin yhteyttä seuraavasti:

  • Puhelimitse numerossa 09 3158 5983 (ppm/mpm)
  • Sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@easycredit.fi
  • Nettisivuillamme chatin kautta

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...