Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Joustoluotto

Miksi valita joustoluotto juuri Easycreditiltä? Tarjoamme selkeän hinnoittelun, reilut lainaehdot ja nopean hakuprosessin. Ota joustoluotto avuksi arjen tarpeisiin tai suuremman hankinnan rahoittamiseksi – me autamme!

 • Korko 19,95 %
 • Tod. vuosikorko 25,44–29,35 %
 • Maksuaika 2–10 vuotta

Hae ilmaiseksi

Easycreditin joustoluotto on luotettava ja helppo

  

Easycreditin tarjoama joustoluotto on järkevä valinta silloin, kun tarvitset nopeasti käyttöösi lisärahoitusta. Kyse voi olla arjen kuluista tai suurempien hankintojen rahoittamisesta, rahojen käyttötarkoituksella ei ole meille lainanantajana merkitystä.

Joustoluotto on kulutusluotto, jonka voi ottaa vaihtelevin ehdoin ja lainasummin. Suomessa joustoluotto on mahdollista saada hyvin monelta eri lainayritykseltä, minkä vuoksi kuluttajan kannattaa aina tehdä vertailua siitä, millaisin maksuehdoin joustoluotto myönnetään. Lisäksi on hyvä varmistaa, että joustoluotto ei ole liian kallis omiin tarpeisiin.

Joustoluotto Easycreditiltä on aina helppo ja turvallinen lainavaihtoehto, sillä tarjoamamme lainan korko on alhainen ja viestimme selkeästi siitä, millaiset lainakustannukset tarjoamamme joustoluotto sisältää.

Easycreditin joustoluotto:

 • Saat lainapäätöksen saman tien.
 • Maksamme rahat tilillesi jopa samana päivänä.
 • Easycreditin korko on aina 19,95 prosenttia.
 • Todellinen vuosikorko 25,44–29,35 prosenttia.
 • Ystävällinen asiakaspalvelu apunasi maksutta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kuinka paljon joustoluotto maksaa?

  

Joustoluotto Easycreditiltä on aina edullisesti ja yksinkertaisesti hinnoiteltu tuote, jonka hakeminen käy hetkessä. Kun olet hankkimassa jotakin suurempaa tai tarvitset apua arkikulujen kattamiseen, voi joustoluotto Easycreditiltä on hyvä vaihtoehto. On järkevää ottaa aina sellainen joustoluotto, jonka ehdot ovat selkeät ja reilut.

Easycreditin joustoluotto on hinnoiteltu 19,95 prosentin korolla. Laina-aika voi olla summasta riippuen 2–10 vuotta, joten maksuaikaa saa reilusti. Alla olevasta taulukosta näet hintaesimerkkejä Easycreditin joustoluotoista.

Laina-
summa
Laina-
aika
Korko Todellinen
vuosikorko
Tilinhoito-
maksu
Kustannukset
kuukaudessa
500 €  2 vuotta 19,95 % 29,35 % 1,50 € / kk 27 €
1000 € 3 vuotta 19,95 % 28,74 % 2,90 € / kk 41 €
2000 € 5 vuotta 19,95 % 28,21 % 5,90 € / kk 59 €
3000 € 6 vuotta 19,95 % 27,98 % 8,90 € / kk 81 €
4000 € 8 vuotta 19,95 % 26,60 % 9,90 € / kk 94 €
5000 € 10 vuotta 19,95 % 25,44 % 9,90 € / kk 107 €


Voit tutkia lainalaskurin avulla itse, millaiset ehdot ja kulut joustoluotto eri summilla sisältää. Lisäksi voit aina ottaa yhteyttä maksuttomaan asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua mielellään kaikissa laina-aiheisissa kysymyksissä.

Joustoluotto tilille heti

Nettihakemuksella joustoluotto tilille hetkessä

  

Easycreditin joustoluotto on tililläsi jopa samana päivänä kuin teet hakemuksen, sillä lainapalvelumme käsittelee saapuvat hakemukset heti ja maksaa lainan tilille saman tien. Hakemuksen laatiminen nettisivuillamme vie vain muutamia minuutteja. Maksamme lainat aina asiakkaidemme tileille aukioloaikojemme puitteissa mahdollisimman nopeasti.

Hae joustoluotto näin:

 • Täytä lainahakemuksessa pyydetyt tiedot.
 • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi hetkessä.

Kuinka suuri joustoluotto on?

  

Easycreditin joustoluotto on suuruudeltaan 500–5000 euroa, ja voit valita lainasumman itse hakemusta tehdessäsi. Joustoluotto pitää maksaa takaisin tietyn maksuajan sisällä, ja tämä maksuaika määräytyy sen mukaan, kuinka suuri joustoluotto on kyseessä. Easycreditin joustoluotto tarjotaan aina pitkällä maksuajalla. Se mahdollistaa pienet takaisinmaksuerät, joiden ansiosta joustoluotto ei rasita henkilökohtaista taloutta ja maksukykyä kohtuuttomasti.

Kuinka suuri joustoluotto juuri sinulle sitten sopii? Lainasummaa miettiessä on järkevää pohtia realistisesti sitä, että tulee ottaneeksi itselleen riittävän suuren lainan, joka ei kuitenkaan ole liian suuri. Suuremmasta summasta maksaa enemmän korkokuluja, mutta pienempi joustoluotto saattaa olla riittämätön omiin tarpeisiin, jolloin vaarana on se, että joutuu hakemaan uutta lainaa rahojen loppuessa. Lainakuluja kannattaa aina miettiä silloin, kun on harkitsemassa eri rahoitusvaihtoehtoja. Joustoluotto pitää myös mitoittaa omien tulojen mukaan – liian suurta summaa ei kannata lainata, ja lainaa hakiessa on aina muistettava oma maksukyky.

Kuinka valita itselleen hyvä joustoluotto?

 • Kartoita oma taloudellinen tilanteesi tarkastelemalla tuloja ja menoja.
 • Mieti, mikä on itsellesi riittävä lainasumma.
 • Varmista, että pystyt maksamaan ottamasi luoton takaisin maksuaikataulussa.
 • Hae pitkällä maksuajalla itsesi sopiva joustoluotto – ole realistinen.

Kuinka tunnistaa hyvä joustoluotto?

  

Joustoluotto on muiden kulutusluottojen tapaan sellainen, että sen ehdot riippuvat luottoyhtiöstä, joka asettaa tuotteilleen haluamansa koron ja palvelumaksut. Lainatarjouksia tutkiessa hankaluuksia saattaakin seurata juuri siitä, että lainojen vertaileminen on vaikeaa. Kun etsit itsellesi parhaiten sopivaa lainaa, vertaa todellista vuosikorkoa ja laina-aikaa, jotka joustoluotto sisältää, jotta saat selville edullisimman vaihtoehdon. Tärkeää on, että vertailua tehdessä valitsee saman lainasumman ja takaisinmaksuajan, jotta tulokset olisivat luotettavia ja joustoluotto vertailu todellisella vuosikorolla onnistuisi.

Tällainen on hyvä joustoluotto:

 • Korkokulut ovat alhaiset ja hinnat ilmoitetaan selkeästi.
 • Joustoluotto kokonaiskustannuksineen sopii omaan budjettiin.
 • Joustoluotto sisältää reilut lainaehdot.
 • Riittävä takaisinmaksuaika ja kohtuulliset kuukausierät.

Laina-ajan ja todellisen vuosikoron lisäksi on olennaista kiinnittää huomiota siihen, mitä muita kuluja laina sisältää. Jotkin lainayhtiöt esimerkiksi perivät maksuja asiakaspalvelusta sekä eräpäivän muuttamisesta, mikä voi tulla yllätyksenä lainasopimuksen solmimisen jälkeen. Easycreditillä hinnat ilmoitetaan aina selkeästi ja ymmärrettävästi, jotta tiedät, millainen joustoluotto ja sen kustannukset ovat. Myös asiakaspalvelumme on aina apunasi maksutta.

Easycreditin joustoluotto toimii sillä tavalla, että ottamasi laina maksetaan tilillesi kerralla, ja sen jälkeen lyhennät lainaa kuukausittaisissa erissä. Sinun on mahdollista maksaa joustoluotto pois myös maksusuunnitelmaa suuremmissa erissä tai vaikka kerralla, mikäli se on itsellesi sopivampi vaihtoehto. Pitkä laina-aika ja alhaiset kuukausikustannukset kuitenkin takaavat sen, että joustoluotto on mahdollista maksaa takaisin rasittamatta merkittävästi omaa henkilökohtaista taloutta.

Miksi valita Easycreditin joustoluotto?

  

Easycreditin joustoluotto on aidosti järkevä valinta, sillä hinnaltaan se on alhainen ja sen hakeminen käy nopeasti ja helposti. Lisäksi asiakaspalvelumme auttaa sinua aina maksutta, kun tarvitset neuvontaa laina-asioissa. Listasimme alle Easycreditin edut!

Hinta

 • Easycreditin joustoluotto on hinnoiteltu reilusti ja selkeästi.
 • Tuotteemme hinta muodostuu korkokuluista ja tilinhoitomaksusta.
 • Emme peri sinulta muita palvelumaksuja.

Helppous

 • Easycreditin joustoluotto on helppo ja nopea hakea.
 • Hakemuksen tekeminen käy muutamassa minuutissa.
 • Tarvitset hakemuksen tekemiseksi vain toimivan nettiyhteyden sekä älylaitteen.
 • Tunnistautuminen palvelussamme käy helposti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Nopeus

 • Lainahakemuksen tekeminen vie vain minuutteja.
 • Saat alustavan lainapäätöksen heti jätettyäsi hakemuksesi.
 • Lainapalvelumme aukioloaikojen puitteissa käsittelemme kaikki saapuvat hakemukset juoksevasti.
 • Maksamme rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Asiakaspalvelu

 • Taidokas ja ystävällinen asiakaspalvelumme neuvoo sinua aina, kun sinulla on kysyttävää tai selvitettävää lainaasi liittyen.
 • Voit olla meihin yhteydessä myös lainanhakuvaiheessa, mikäli sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua hakemuksen laatimisessa.
 • Palvelemme sinua aina maksutta.

Hyvä luotonantotapa

 • Panostamme toiminnassamme vastuullisuuteen ja noudatamme hyvää luotonantotapaa.
 • Haluamme aina varmistua siitä, että henkilökohtainen taloutesi kestää lainan takaisinmaksun.
 • Easycreditin joustoluotto ei ole mahdollinen maksuhäiriömerkinnän saaneille henkilöille.
 • Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palveluitamme asiakkailtamme saamamme palautteen pohjalta.

Maksa joustoluotto takaisin erissä

  

Easycreditin joustoluotto maksetaan takaisin erissä. Voit valita lainallesi takaisinmaksuaikaa 2–10 vuoden väliltä. Mikäli lainaat 500–900 euroa, takaisinmaksuaikaa saa 2–3 vuotta. Kun lainasumma on 1000–1900 euroa, maksuaikaa on mahdollista valita 2–5 vuotta. Suuremmissa lainoissa, jotka ovat 2000–5000 euroa, maksuaika on 2–10 vuotta valintasi mukaan. 

Takaisinmaksuerät määräytyvät sen mukaan, kuinka suuri joustoluotto on kyseessä ja kuinka pitkän maksuajan sille on valinnut. Tarjoamamme takaisinmaksusuunnitelman maksuerät ovat tyypillisesti alhaisia. Esimerkiksi 2000 euron joustoluotto kahden vuoden maksuajalla maksetaan takaisin 108 euron kuukausierissä sisältäen tilinhoitomaksun (5,90 €).

Sinun on kuitenkin milloin tahansa mahdollista maksaa ottamasi joustoluotto takaisin kokonaan. Voit tehdä myös suunniteltua suurempia erälyhennyksiä, jolloin joustoluotto tulee maksettua takaisin nopeammin. Päätät itse, mikäli haluat maksaa ottamasi luoton nopeammassa aikataulussa takaisin.

Easycreditin joustoluotto tarjotaan pitkällä laina-ajalla, jotta sinun olisi helpompi pitää henkilökohtainen taloutesi tasapainossa lainanlyhennyksistä huolimatta. Haluamme aina lainaa myöntäessämme olla varmoja siitä, että joustoluotto ei rasita talouttasi ja johda sinua esimerkiksi maksuvaikeuksiin. Osana hyvää luotonantotapaa Easycredit on sitoutunut ehkäisemään kuluttajien ylivelkaantumista.

Easycreditiltä joustoluotto 5000 €

Easycreditin joustoluotto ei vaadi vakuuksia

  

Joustoluotto Easycreditiltä on aina vakuudeton kulutusluotto. Näin ollen sinulla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia, kun lähdet hakemaan luottoa Easycreditiltä. Hakemuksen tekeminenkin käy ilman turhia liitteitä tai todistuksia – muutamassa minuutissa netissä. 

Easycreditin vakuudeton joustoluotto on mahdollista ottaa aina 5000 euroon saakka. Jokaiselle lainanhakijalle tehdään Easycreditillä henkilökohtainen luottoarvio. Mikäli arvioimme, että hakemasi joustoluotto on tuloihisi nähden liian suuri, voimme lähestyä sinua alhaisemmalla lainatarjouksella.

Mikäli tarvitset huomattavan suuren lainasumman tai olet esimerkiksi saanut maksuhäiriömerkinnän, on sinun järkevää ottaa vakuudellinen joustoluotto, jota tarjoavat esimerkiksi pankit. Easycredit ei osana hyvää luotonantotapaa myönnä vakuudetonta joustoluottoa luottotietonsa menettäneille henkilöille. Easycreditin joustoluotto myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia. 

Kaikki Easycreditin hinnoista

Miksi joustoluotto on suosittu lainamuoto?

  

On täysin kiinni henkilökohtaisista tarpeista, miksi kukakin päätyy ottamaan luottoa. Joustoluotto on järkevä lainamuoto tilapäiseen rahantarpeeseen, sillä sen saa nopeasti käyttöönsä ja sen kulut ovat alhaiset. Joustoluotto mahdollistaa esimerkiksi lomamatkojen rahoittamisen, remonttikulujen kattamisen tai laskujen maksamisen tiukassa taloustilanteessa. Joustoluotto on tarkoitettu niin arkikuluihin kuin juhlaankin. Ideana on saada lisärahoitusta joustavasti tilanteessa, jossa omat rahat eivät riitä kattamaan menoja.

Easycreditin joustoluotto myönnetään kyselemättä sen käyttötarkoitusta. Voit käyttää lainaamasi rahat haluamallasi tavalla. Teemme aina luottopäätökset nopeasti ja maksamme lainan tilillesi nopeasti, jotta joustoluotto olisi käytössäsi mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Kun haet lainaa nyt, saat sen käyttöösi nopeasti. Toisinaan joustoluotto on loistava vaihtoehto säästämiselle, sillä se mahdollistaa hankintojen tekemisen heti ilman odottelua.

Miksi ihmiset ottavat joustoluottoa?

 • kodin remontoiminen tai sisustaminen
 • matkakulujen kattaminen
 • suurempien juhlien järjestäminen
 • kalliimpien hankintojen tekeminen
 • kodinkoneiden uusiminen

Miten laatia hakemus? Joustoluotto helposti!

  

Easycreditin joustoluotto on hyvin nopea ja helppo hakea netissä. Hakeminen on ilmaista, ja saat lainahakemukseesi alustavan päätöksen heti, kun olet tunnistautunut ja lähettänyt hakemuksen meille. Hakeaksesi lainaa Easycreditiltä on sinulla oltava käytössäsi tietokone tai jokin muu älylaite ja toimiva nettiyhteys. Lainahakemuksen tekeminen käy muutamassa minuuteissa, ja joustoluotto maksetaan tilillesi jo saman päivän aikana. Aukioloaikojemme ulkopuolella tehdyt lainahakemukset käsittelemme seuraavana aukiolopäivänä. 

Kun joustoluotto on sinulle paras tapa täydentää talouttasi ja päätät lähteä hakemaan lainaa netistä, on sinun hyvä pitää mielessäsi muutamia asioita, jotta onnistut saamaan lainaa. Ensinnäkin on tärkeää olla itselleen rehellinen ja kartoittaa omaa taloudellista tilannettaan etukäteen.

Joustoluotto voi olla jopa useamman vuoden sitoumus, joten sitä hakiessa on hyvä olla varma omasta maksukyvystään ja siitä, että joustoluotto ei vaikuta negatiivisella tavalla omaan arkeen. Easycredit huolehtii asiakkaidensa maksukyvystä tekemällä henkilökohtaisen luottoarvion kaikille lainanhakijoille. Tarkoituksena on hyvää luotonantotapaa noudattaen ehkäistä ja torjua kuluttajien ylivelkaantumista.

Hakemusta laatiessasi on tärkeää, että täytät rehellisesti ja totuudenmukaisesti tiedot taloudellisesta tilanteestasi. Näin saamme Easycreditin päässä varmuuden siitä, että joustoluotto ei tule kuormittamaan henkilökohtaista talouttasi tarpeettoman paljon ja voimme luottaa lainan takaisinmaksun sujuvan ongelmitta.

Näin haet lainaa

Asiakaspalvelumme auttaa – ilmaiseksi!

Kenelle joustoluotto voidaan myöntää?

  

Easycreditin joustoluotto on mahdollinen, jos:

 • Olet 20–70-vuotias.
 • Luottotietosi ovat puhtaat.

Easycreditin joustoluotto on mahdollista saada, mikäli on iältään 20–70-vuotias ja omaa puhtaat luottotiedot. Emme myönnä lainaa maksuhäiriömerkinnän saaneille kuluttajille, sillä haluamme omalla toiminnallamme olla estämässä ja ehkäisemässä ylivelkaantumista ja velkakierteiden syntymistä.

Vaadimme puhtaiden luottotietojen lisäksi sitä, että asiakkaidemme taloudellinen balanssi on kohdillaan. Joustoluotto ei ole mahdollinen sellaisessa tapauksessa, jossa hakijan tulot ja menot eivät ole tasapainossa. Onkin aina tärkeää, että mietit tarkkaan ennen hakemuksen tekemistä, onko taloudellinen tilanteesi sellainen, että joustoluotto ei aiheuta takaisinmaksun suhteen ongelmia.

Vaikka toivomme asiakkailtamme realistisuutta ja rehellisyyttä lainahakemuksissa, teemme aina jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen luottoarvion, jonka perusteella määritellään se, onko joustoluotto myönnetty vai ei. Iän ja luottotietojen lisäksi tarkastelemme lainapäätöksiä tehdessämme hakijoiden taloustilannetta. Joustoluotto on mahdollista saada vain silloin, kun hakijan tulot ja menot ovat hyvässä tasapainossa.

Joustoluoton riskit

Milloin joustoluotto on järkevää jättää ottamatta?

  

Joustoluotto on pitkän maksuaikansa johdosta yleensä laina, johon pitää sitoutua pitkäksi aikaa. Näin ollen joustoluotto vaatii ottajaltaan taloudellista sitoutumista ja huolellista taloudenhoitoa, jotta kuukausittaiset erälyhennykset tulee maksettua ajallaan. Joustoluotto ei ole järkevä vaihtoehto sellaisessa tilanteessa, jossa sinulla on entuudestaan paljon velkaa tai tulosi jäävät menojen jalkoihin.

Hinnoittelemme aina tuotteemme selkeästi ja ymmärrettävästi. Tiedätkin aina, mitä ottamasi joustoluotto tulee kustantamaan, kun otat lainaa Easycreditiltä. Siitä huolimatta on järkevää olla ottamatta lainaa, jos tietää, että kuukausittaiset lainanlyhennykset tulevat mahdollisesti tuottamaan päänvaivaa. Vaikka joustoluotto mahdollistaa tärkeidenkin hankintojen tekemisen, se on lisäkulu kuukausittaisiin menoihin. Jätä joustoluotto ottamatta tai hae lainaa myöhemmin, mikäli sinulla on juuri nyt taloudellisesti tiukka tilanne, ja elät pienillä kuukausituloilla.

Painotamme kaikessa toiminnassamme vastuullisuutta, ja sen vuoksi toivomme asiakkaillemme sujuvaa ja onnistunutta laina-aikaa. Harkitse ennen kuin teet lainahakemuksen, sillä joustoluotto on monista hyvistä puolistaan huolimatta kuitenkin laina, joka pitää maksaa takaisin.

Milloin joustoluotto ei onnistu?

  

Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa
Joustoluotto jää myöntämättä sellaisille henkilöille, joilta ovat niin sanotusti luottotiedot menneet. Käytännössä siis maksuhäiriömerkintä estää vakuudettoman lainan ottamisen, sillä lainayhtiöt haluavat varmistua asiakkaidensa takaisinmaksukyvystä. Maksuhäiriömerkintä on yleensä merkki taloudellisista vaikeuksista.

Tulojen riittämättömyys
Easycreditin joustoluotto voidaan myöntää vain sellaisille henkilöille, joiden tulot ovat riittävän suuret. Tuloilla tarkoitetaan niin palkka-, eläke- kuin etuustulojakin. Voimme ehdottaa lainanhakijalle pienempää summaa, mikäli tämän hakema joustoluotto on liian suuri suhteessa hakijan tuloihin.

Velkaantuneisuus
Mikäli sinulla on paljon muita avoimia luottoja ja lainoja, jää joustoluotto mitä todennäköisimmin saamatta. Kaikki vastuulliset lainayhtiöt, mukaan lukien Easycredit, haluavat varmistua asiakkaidensa takaisinmaksukyvystä. Sen vuoksi lainaa ei myönnetä luottotietonsa menettäneille tai ylivelkaantumisvaarassa oleville hakijoille.

Maksuhäiriöt
Mikäli talouden hallinnassa on ongelmia, ei joustoluotto yleensä ole mahdollinen. Sinun on pystyttävä hoitamaan talouttasi tasapainoisesti ja kyettävä sitoutumaan esimerkiksi laskujen maksamiseen, jotta ottamasi joustoluotto tulisi maksettua takaisin suunnitelman mukaan. Mikäli maksuhistoriassasi tai nykyisessä maksukäyttäytymisessäsi on merkittäviä häiriöitä, joustoluotto jää mitä todennäköisimmin saamatta.

Alhaiset ja epäsäännölliset tulot
Easycreditiltä joustoluotto on mahdollista saada säännöllisiä ja riittävän suuria tuloja vastaan. Säännölliset palkka-, eläke- tai etuustulot ovat vaatimus, joita vastaan joustoluotto Easycreditiltä voidaan myöntää. Joustoluottoa ei myönnetä, mikäli tulot ovat liian alhaiset tai epäsäännölliset tai niitä ei ole lainkaan. Tällöin arvioimme, että joustoluotto olisi liian suuri rasite hakijan henkilökohtaiselle taloudelle.

Mitä tapahtuu jos joustoluotto jää maksamatta?

  

Joustoluotto on muiden vakuudettomien kulutusluottojen tapaan lainatuote, joka on maksettava takaisin korkojen kera tietyssä, ennalta sovitussa maksuaikataulussa. Easycreditin joustoluotto on varustettu pitkällä takaisinmaksuajalla, mikä tarkoittaa pieniä kuukausittaisia maksueriä. Kun lähtee tekemään lainahakemusta, on järkevää kartoittaa sitä, kuinka suuret korkokulut joustoluotto sisältää. Korkokuluilla on merkitystä takaisinmaksun kannalta, sillä ne kasvattavat luonnollisesti maksusummaa pääomaa korkeammaksi.

Joustoluotto maksetaan Easycreditillä takaisin kuukausittaisissa erissä, ja maksuerien suuruus sekä takaisinmaksuajan pituus määräytyvät sen mukaan, kuinka suuri joustoluotto on kyseessä. Easycreditin joustoluotto toimii niin, että lainaerät pitää maksaa joka kuukauden lopussa.

Mikäli sinulla on Easycreditin joustoluotto, ja olet unohtanut maksaa laskusi, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Lisäksi saatamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse muistuttaaksemme rästiin jääneestä maksusta. Tarkoituksenamme on pitää huolta siitä, että saat maksettua ottamasi lainan ajallaan takaisin. Haluamme pitää huolta asiakkaistamme ja ehkäistä velkakierteeseen joutumista sekä maksuongelmien syntymistä.

Mikäli Easycreditin joustoluotto takaisinmaksuineen tuottaa sinulle ongelmia, on sinun hyvä ottaa yhtyettä asiakaspalveluumme ja sopia maksujärjestelyistä kanssamme joustavasti. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Mikäli et maksa erääntyneitä laskujasi ajallaan, ennen pitkää lainasi siirtyy perintäyhtiön hoidettavaksi. Maksamattomat laskut johtavat suurella todennäköisyydellä myös maksuhäiriömerkinnän syntymiseen, mikä vaikuttaa moneen arkipäiväiseen asiaan.

Joustoluotto ja muut kulutusluotot osa kulutuskulttuuria

  

Joustoluotto ja muut kulutusluotot ovat sulautuneet osaksi nykypäivän nopeatempoista kulutuskulttuuria, jossa trendit vaihtuvat nopeasti ja kuluttamista tuetaan uudenlaisilla rahoitusratkaisuilla. Joustoluotto onkin notkea tapa rahoittaa hankintoja silloin, kun omat säästöt eivät riitä tai niitä ei halua käyttää. Toisinaan hankintoja joutuu tekemään nopeallakin aikataululla, eikä aikaa säästämiseen ole. Joustoluotto on tällaisessa tilanteessa oivallinen rahoitusmuoto.

Kulutusluotoista – joustoluotto mukaan lukien – on monelle kuluttajalle nykyisin paljon hyötyä. Lainaaminen on tuttua toimintaa pitkältä ajalta historiasta, joten mistään uudesta toiminnasta ei sinällään ole kyse. Kulutusluotoissa kiinnostavaa kuitenkin on se, että ne nopeuttavat kuluttamista ja tekevät hankinnoista mahdollisia sellaisessakin tilanteessa, jossa omat varat ovat vähissä.

Joustoluotto tunnetaan monella eri nimellä, mutta kyseessä on yksi tyypillinen vakuudettoman luoton muoto, jonka voi saada tililleen joko kertamaksuna tai jatkuvana tililuottona. Easycreditin joustoluotto on aina kertaluotto, joka maksetaan erissä takaisin jälkikäteen. Vakuudellisten luottojen saamiseksi hakijalla on oltava joko takaaja tai vakuuksia.

Luotot osana kulutusta

Tietoa Easycreditistä

  

Easycredit on palvellut pohjoismaalaisia asiakkaita vuodesta 2006 saakka. Easycreditin rinnalla lainaa tarjoaa myös Credigo. Molemmat lainatuotteet omistaa Northmill Bank AB, filial i Finland, joka toimii ruotsalaisen Northmill Bank AB:n alaisuudessa. Northmill Bank on ruotsalainen pankki, jonka tavoitteena on yksinkertaistaa henkilökohtaiseen talouteen liittyviä palveluita ja ratkaisuja.

Easycredit noudattaa toiminnassaan vastuullisuutta ja on sitoutunut hyvään luotonantotapaan. Meille on tärkeää tiedottaa aktiivisesti luottoihin ja henkilökohtaiseen talouteen liittyvistä asioista ja muutoksista. Käsittelemme asiakkaidemme tietoja huolellisella ja ammattitaitoisella otteella, emmekä koskaan luovuta tietoja ulkopuolisille ilman viranomaisen valtuutusta.

Ota meihin yhteyttä

  

Tarvitsetko apua lainahakemuksen tekemisessä tai onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse ja nettisivuillamme toimivan chat-palvelun kautta. Palvelemme arkisin kello 9–20 ja lauantaisin kello 10–18.

Ota yhteyttä

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...