Kuinka paljon tarvitset lainaa?

  • Lainasumma:
  • Kuukausierä:

Lainaa puhelimella - Vaivattomasti ja nopeasti

3 marraskuuta 2017

Puhelin on jo luontevampi tapa asioida netissä

Nykypäivänä puhelimella voi käytännössä tehdä mitä tahansa, oli se sitten tärkeiden tilanteiden ikuistamista kameralla tai lentolippujen tilaaminen suoraan sähköpostiisi.  Älypuhelinten käyttö onkin yleistynyt valtavasti ja enemmistö käyttäjistä surffaakin internetissä tietokoneen sijasta puhelimella. Moni yritys tarjoaa erikseen puhelimille rakennetut nettisivut, joissa on ajateltu käyttäjäystävällisyyttä.

Kymmenen vuotta sitten pystyi vielä hakea lainaa tekstiviestillä, mutta tämä kuluttajan onneksi ei ole enää mahdollista. Netissä liikuttaessa turvallisuus on kuitenkin tärkeää, joten luotonmyöntäjät vaativat asiakkaita täyttämään esimerkiksi sähköisen henkilöllisyyden varmennuksen, sekä allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Tästä ei kuitenkaan tarvitse pelästyä, sillä prosessi on varsin nopea ja kyse on asiakkaan turvallisuudesta.

Voit hakea lainaa puhelimella missä tahansa

Yllättävien tilanteiden yllättäessä lainaa pystyy heti hakemaan puhelimella. Käytännössä tämä toimii aivan samalla tavalla, kuin lainahakemuksen täyttäisi tietokoneella.

Tarvitset lainahakemuksen täyttämiseen vain seuraavat asiat:

  • Älypuhelimen
  • Internetyhteyden puhelimessasi
  • Verkkopankkitunnukset
  • Muutaman minuutin aikaa

Tässä esimerkkinä, miten helppoa on hakea vippiä puhelimella Easycredit-palvelusta.

Vaihe 1: Siirry Easycreditin etusivulle ja valitse haluamasi lainasumma. Easycreditistä voi hakea lainaa heti tille 100-5000 euroa.

Easycredit etusivu puhelimessa

Vaihe 2: Täytä tarvittavat tiedot itsestäsi (Huom! Tilinumero tulee IBAN -muodossa) ja paina hae nyt.

Easycredit hakemus puhelimessa

Vaihe 3: Valitse pankkisi ja suorita TUPAS -varmenne. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää mobiilivarmennetta, joka on viimeinen vaihtoehto listalla.

Tupas vaihe hakemuksessa

Vaihe 4: Vastaa neljään nopeaan kysymykseen lainasta ja sen käyttötarkoituksesta.

Know your customer kysely

Vaihe 5: Luottokelpoisuustarkistuksella varmennetaan hakijan palkka- tai etuustulot.

Luottokelposuustarkistus

Tämän vaiheen jälkeen hakemus siirtyy käsiteltäväksi ja päätös lainasta tulee noin 15 minuutissa asiakaspalvelumme aukiolojen puitteissa. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi.

Hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja rahat saadaan siirrettyä tilille nopeasti. Eli jos ikävä tilanne pääsee yllättämään, Easycredit tarjoaa avun nopeasti!

Jos hakemuksesta tulee lisää kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...