Kuinka paljon tarvitset lainaa?

  • Lainasumma:
  • Kuukausierä:

Puhelin on luonteva tapa asioida netissä

Nykypäivänä puhelimella voi käytännössä tehdä mitä tahansa, oli se sitten tärkeiden tilanteiden ikuistamista kameralla tai lentolippujen tilaamista suoraan sähköpostiin.  Älypuhelinten käyttö on yleistynyt valtavasti ja enemmistö käyttäjistä selaa nettiä tietokoneen sijaan puhelimella. Moni yritys tarjoaa erikseen puhelimille rakennettuja nettisivut, joissa on ajateltu käyttäjäystävällisyyttä.

Vielä kymmenen vuotta sitten lainaa oli mahdollista hakea tekstiviestitse. Kuluttajan onneksi tämä ei kuitenkaan ole enää mahdollista. Netissä liikuttaessa turvallisuus on tärkeää. Sen vuoksi luotonantajat vaativat asiakkaitaan esimerkiksi varmentamaan henkilöllisyytensä ja allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Sähköinen varmentaminen ja allekirjoittaminen ovat varsin nopeita prosesseja, ja niiden avulla huolehditaan asiakkaan turvallisuudesta.

Voit hakea lainaa puhelimella missä tahansa

Yllättävien tilanteiden sattuessa lainaa pystyy hakemaan puhelimella vaikka heti. Käytännössä lainahakemuksen tekeminen puhelimella toimii aivan samalla tavalla kuin tietokoneella.

Tarvitset lainahakemuksen täyttämiseen seuraavat asiat:

  • Älypuhelimen
  • Internetyhteyden puhelimessasi
  • Verkkopankkitunnukset
  • Muutaman minuutin

Tässä esimerkkinä, miten helppoa on hakea pikavippiä puhelimella Easycredit-palvelusta.

Vaihe 1: Siirry Easycreditin etusivulle ja valitse haluamasi lainasumma. Easycreditistä voi hakea lainaa heti tilille 100–5000 euroa.

Easycredit etusivu puhelimessa

Vaihe 2: Täytä tarvittavat tiedot itsestäsi (Huom! Tilinumero tulee syöttää IBAN-muodossa) ja paina hae nyt.

Easycredit hakemus puhelimessa

Vaihe 3: Valitse pankkisi ja suorita TUPAS-varmenne. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää mobiilivarmennetta, joka on viimeinen vaihtoehto listalla.

Tupas vaihe hakemuksessa

Vaihe 4: Vastaa neljään nopeaan kysymykseen lainasta ja sen käyttötarkoituksesta.

Know your customer kysely

Vaihe 5: Luottokelpoisuustarkistuksella varmennetaan hakijan palkka- tai etuustulot.

Luottokelposuustarkistus

Kun kaikki vaiheet on suoritettu onnistuneesti, hakemus siirtyy käsiteltäväksi ja päätös lainasta tulee noin 15 minuutissa asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi.

Jos sinulla on kysymyksiä hakemuksen tekemisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

3.11.2017

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...