Kuinka paljon tarvitset lainaa?

  • Lainasumma:
  • Kuukausierä:

Easycredit tietosuojakäytäntö

Asiakkaan tietosuoja on meille erittäin tärkeä. Asiakkaamme pitää tuntea olonsa turvalliseksi lähettäessään henkilökohtaisia tietojaan meille lainahakemuksessa tai käyttäessään kolmannen osapuolen palveluja verkkosivuillamme. Sovellamme teknisiin ratkaisuihin ja kumppaneiden valintaan tiukkoja kriteereitä, joista yksityisyyden suoja on yksi tärkeimmistä.

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan, kehittämiseen ja markkinointiin liittyvissä tarkoituksissa. Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään, hänen valtuuttamiltaan tahoilta, viranomaisten hallinnoimista rekistereistä, luottotieto- ja väestörekisteristä sekä muista rekistereistä, joihin asiakas on antanut suostumuksensa tietojen luovuttamiseksi. Tallennamme myös asiakaspuheluja ja viestejä asiakaspalvelun laadun varmistamiseksi ja kehittämiseksi.

Easycredit käyttää asiakkaan yhteystietoja lähettääkseen uutiskirjeitä, tarjouksia tai muuta ajankohtaista materiaalia sähköpostitse ja tekstiviestillä. Uutiskirjeisiin sisältyy myös linkki, jonka kautta voi ilmoittaa, mikäli ei jatkossa halua vastaanottaa Easycreditin uutiskirjeitä tai muuta mainontaa.

Teemme parhaamme suojautuaksemme verkkorikollisuudelta. Paras suoja väärinkäytöksiä vastaan on kuitenkin käyttäjä ja asiakas itse. Easycredit ei koskaan pyydä asiakkailtaan verkkopankkitunnuksia puhelimitse tai sähköpostilla. Älä luovuta henkilökohtaisia tunnuksiasi kenellekään missään tarkoituksessa! Myös tietokoneen palomuuri ja tietoturvaohjelmat on syytä pitää ajan tasalla.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...