Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Easycredit uudistui – pitkä laina-aika, selkeä hinnoittelu


Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista lainapalvelua, ja kehittää tuotteitamme ja palveluamme. Easycreditin kulutusluotto onkin nyt entistäkin e
dullisempi ja parempi. 

Easycreditin tuote päivittyi

Mikä muuttui? 

Easycreditin luottoa on mahdollista hakea nyt 500–5000 euroa. Laskimme luoton koron 19,95 prosenttiin. Jatkossa tuotteissamme ei ole lainkaan avausmaksua, sillä selkeytimme myös hinnoitteluamme. Maksat kuukausittaisen lainanlyhennyksen yhteydessä tilinhoitokulua, joka lainasummasta riippuen on 1,50–9,90 euroa. Lainamme todellinen vuosikorko on summasta riippuen 25,44–29,35 prosenttia. 

Maksa laina takaisin joustavasti

Nyt Easycredit-lainaa on mahdollista saada entistäkin pidemmällä maksuajalla, sillä maksuaika voi olla 2–10 vuotta. Voit myös itse vaikuttaa maksuaikaan valitsemalla itsellesi sopivan mittaisen ajan. Kun lainaat meiltä 500–900 euroa, maksuaikaa on mahdollista saada 2–3 vuotta. Lainasumman ollessa 100–1900 euroa maksuaika on 2–5 vuotta. Korkeammissa lainasummissa maksuajaksi voi valita 2–10 vuotta. 

Palvelemme jatkossakin maksutta

Ystävällinen ja taitava asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua lainaan ja sen hakemiseen liittyvissä kysymyksissä aina ilman lisämaksuja. Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta, kun kaipaat neuvoja laina-asioihin. 

Voit jatkossakin maksaa lainasi takaisin milloin tahansa. Sinun on myös mahdollista lyhentää sitä suuremmissa summissa ylimääräisin maksuerin, mikäli tahdot maksaa lainasi  takaisin suunniteltua nopeammassa tahdissa. 

Päivitys Suomen lainsäädäntöön

Kuluttajaluottoja koskeva lainsäädäntö uudistui 1. syyskuuta 2019. Nyt kuluttajaluottoja säännellään todelliseen vuosikorkoon sidotun mallin sijaan erikseen korkoa ja luoton muita kustannuksia koskevalla mallilla. Kulutusluoton korko ei saa jatkossa ylittää 20 prosenttia. 

Me Easycreditillä suhtaudumme myönteisesti kuluttajaluottojen korkojen sääntelyyn ja olemme räätälöineet tuotteemme niin, että saat lainan aina käyttöösi nopeasti ja sen takaisinmaksu onnistuu sujuvasti. Noudatamme kaikessa toiminnassamme vastuullisuutta ja uskomme päivitetyn lainsäädännön hyödyttävän kuluttajaa.

5.9.2019

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...