Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Arvostele Easycredit -kilpailu

Järjestimme tammikuun aikana kilpailun, jossa pyysimme asiakkaitamme antamaan meille palautetta Googlen ja Trustpilotin palveluissa. Tarkoituksena oli kerätä tietoa asiakastyytyväisyydestä ja sitä kautta löytää mahdollisuuksia kehittää palveluitamme.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palautemäärään, ja siitä iso kiitos kuuluu kaikille osallistuneille! Googlen palvelussa Easycredit saavutti 4,4 tähden keskiarvon viidestä tähdestä ja Trustpilotissa saimme 8,9 tähteä kymmenestä.

Easycredit arvostelut Google palvelussa
Easycredit arvostelut Trustpilot palvelussa

Seuraavat henkilöt ovat voittaneet palkinnon:

100 euron SuperLahjakortti: Jarmo L.

Finnkinon leffaliput: Marja S. ja Jenni L.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

Paljon onnea voittajille ja kiitos kaikille, jotka käyttivät aikaansa ja antoivat meille äänensä. Jos et ehtinyt osallistua kilpailuun, niin toivomme, että antaisit meille silti palautetta. Palautteen voit jättää molempiin palveluihin painamalla alla olevista kuvista:

Google Reviews palvelu
Trustpilot arvostelut palvelu

Mikä on Trustpilot?

Trustpilot on vuonna 2007 perustettu tanskalainen yritys, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajia tekemään ostoksia luottavaisin mielin. Kokemusten jakaminen lisää luottamusta ja avoimuutta ja samalla palautteenantajat auttavat yrityksiä hyödyntämään arvosteluja liiketoiminnassaan. Trustpilot yksi maailman suurimmista verkkoarvosteluyhteisöistä. Verkosto saa noin 45 000 uutta käyttäjää joka päivä.
9.2.2018

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...