Kuinka paljon tarvitset lainaa?

  • Lainasumma:
  • Kuukausierä:

Arvostele Easycredit -kilpailu

Järjestimme kilpailun tammikuun aikana, jossa pyysimme asiakkaitamme antamaan meille palautetta Googlen ja Trustpilotin palveluissa. Tarkoituksena on kerätä tietoa asiakastyytyväisyydestä ja sitä kautta löytyää mahdollisia kehityksen osa-alueita.

Olemme tyytyväisiä palautteen määrään ja siitä iso kiitos kuuluu teille kaikille! Googlen palvelussa Easycredit saavutti 4,4 tähden keskiarvon ja Trustpilossa saimme 8,9 tähteä kymmenestä.

Easycredit arvostelut Google palvelussa
Easycredit arvostelut Trustpilot palvelussa

Seuraavat henkilöt ovat voittaneet palkinnon:

100€ SuperLahjakortti: Jarmo L.

Finnkinon leffaliput: Marja S. ja Jenni L.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

Paljon onnea voittajille ja kiitos kaikille, jotka käyttivät omaa aikaansa ja antoivat meille äänensä. Jos et kerennyt osallistua kilpailuun, niin toivomme, että antaisit meille silti palautetta. Palautteen voit jättää molempiin palveluihin painamalla alla olevista kuvista:

Google Reviews palvelu
Trustpilot arvostelut palvelu

Mikä on Trustpilot?

Trustpilot on vuonna 2007 perustettu Tanskalainen yritys, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajia tekemään ostoksia luottavaisin mielin. Kokemusten jakaminen lisää luottamusta ja avoimuutta, sekä samalla he auttavat yrityksiä hyödyntämään arvosteluja liiketoiminnassaan. He ovat yksi maailman suurimmista verkkoarvesteluyhteisöistä ja siitä kertoo pelkästään jo se, että he saavat noin 45.000 uutta käyttäjää joka päivä.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...