Kuinka paljon tarvitset lainaa?

  • Lainasumma:
  • Kuukausierä:

Sähköinen tunnistus

Easycreditin lainaa haettaessa pyydämme asiakasta tunnistautumaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin varmistumme asiakkaan henkilöllisyydestä, ja lainan hakeminen on entistäkin turvallisempaa. Tunnistautumisen yhteydessä käytämme sähköiseen tunnistamiseen erikoistunutta palveluntarjoajaa, jolloin voit tunnistautua verkkosivullamme aina turvallisesti. Sähköinen tunnistautuminen ja mobiilivarmenne ovat yleisesti käytössä olevat tavat tunnistautua verkkopalveluissa.

Tunnistautuminen

Luottoja myöntävän tahon on Suomen lain mukaan tunnistettava asiakas aina lainaa myönnettäessä. Mikäli asiakasta ei tavata fyysisesti, käytetään asiakkaan tunnistamiseen vahvaa sähköistä tunnistusmenetelmää.

Suomessa yleisessä käytössä asiakkaan verkkotunnistuksessa ovat verkkopankkitunnistus sekä mobiilivarmennetunnistus. Näin voimme luotonantajana varmistua siitä, kuka lainahakemuksen takana on.

Tunnistautuminen
Tupas-verkkopankkitunnistus

Tupas-verkkopankkitunnistus

Tupas (Tunnistepalvelu Standardi) on suomalaisten pankkien yhteinen tunnistamispalvelu. Tupas on Finanssialan Keskusliiton määrittelemä tapa tunnistaa verkkopalvelujen käyttäjiä pankkien verkkopalvelutunnuksilla.

Käyttäjän kirjautuessa palveluntarjoajan verkkopalveluun ohjataan tämä oman pankin tunnistautumissivulle. Syöttäessään käyttäjätunnuksensa pankin tunnistautumissivulle pankki lähettää palveluntarjoajalle tiedot siitä, kuka kirjautunut käyttäjä on.

Älä koskaan luovuta verkkopankkitunnuksiasi muille. Jos epäilet, että tunnuksesi ovat päätyneet vääriin käsiin, ota välittömästi yhteyttä pankkiin.

Mobiilivarmenne

Mobiilivarmenne

Suomessa puhelimeensa voi hankkia mobiilivarmenteella varustetun SIM-kortin, jota voidaan käyttää henkilön sähköiseen tunnistamiseen. Mobiilivarmenne on täysin turvallinen ja luotettava tapa henkilöllisyyden todentamiseen erilaisissa verkkopalveluissa. Turvallisuudeltaan se on verrattavissa verkkopankkitunnuksiin.

Mobiilivarmennetta käytettäessä tietosi eivät välity palveluntarjoajalta puhelinoperaattorillesi. Vastaisuudessa operaattori välittää käyttämääsi verkkopalveluun tiedon vain käyttäjän henkilöllisyydestä ei mitään muita puhelimen käyttöön liittyvää tietoa. Lue lisää mobiilivarmenteesta ja sen käyttämisestä tästä.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...