Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Sähköinen tunnistus

Jotta sinulle voitaisiin myöntää Easycreditin kulutusluotto, on sinun tunnistauduttava sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin varmistumme asiakkaan henkilöllisyydestä, ja lainan hakeminen on turvallista. Tunnistautumisen yhteydessä käytämme sähköiseen tunnistamiseen erikoistunutta palveluntarjoajaa, jolloin voit tunnistautua verkkosivullamme aina turvallisesti. Sähköinen tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella ovat yleisesti käytössä olevia tapoja tunnistautua verkkopalveluissa.

Tunnistautuminen

Luottoja myöntävän tahon on Suomen lain mukaan tunnistettava asiakas aina lainaa myönnettäessä. Mikäli asiakasta ei tavata fyysisesti, käytetään asiakkaan tunnistamiseen vahvaa sähköistä tunnistusmenetelmää.

Suomessa yleisessä käytössä asiakkaan verkkotunnistuksessa ovat verkkopankkitunnistus ja mobiilivarmennetunnistus. Näin voimme luotonantajana varmistua siitä, kuka lainahakemuksen takana on.

Tunnistautuminen
Tupas-verkkopankkitunnistus

Tupas-verkkopankkitunnistus

Tupas (Tunnistuspalvelu Standardi) on suomalaisten pankkien yhteinen tunnistuspalvelu. Tupas on Finanssiala ry:n määrittelemä tapa tunnistaa verkkopalvelujen käyttäjiä pankkien verkkopalvelutunnuksilla.

Käyttäjän kirjautuessa palveluntarjoajan verkkopalveluun tämä ohjataan oman pankin kirjautumissivulle. Syöttäessään käyttäjätunnuksensa pankin tunnistautumissivulle käyttäjä antaa pankille luvan lähettää palveluntarjoajalle tiedot siitä, kuka kirjautunut käyttäjä on.

Älä koskaan luovuta verkkopankkitunnuksiasi muille. Jos epäilet, että tunnuksesi ovat päätyneet vääriin käsiin, ota välittömästi yhteyttä pankkiin.

Mobiilivarmenne

Mobiilivarmenne

Suomessa puhelimeen voi hankkia mobiilivarmenteella varustetun sim-kortin, jota voidaan käyttää henkilön sähköiseen tunnistamiseen. Mobiilivarmenne on täysin turvallinen ja luotettava tapa henkilöllisyyden todentamiseen erilaisissa verkkopalveluissa. Turvallisuudeltaan se on verrattavissa verkkopankkitunnuksiin.

Mobiilivarmennetta käytettäessä käyttäjätiedot eivät välity palveluntarjoajalta puhelinoperaattorille. Operaattori välittää käytettyyn verkkopalveluun tiedon vain käyttäjän henkilöllisyydestä, mutta mitään muita puhelimen käyttöön liittyvää tietoja ei välitetä eteenpäin. Lue lisää mobiilivarmenteesta ja sen käyttämisestä tästä.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...