Kuinka paljon tarvitset lainaa?

  • Lainasumma:
  • Kuukausierä:

Mikä on mobiilivarmenne?

Mobiilivarmenne on SIM-korttiin liitetty tieto henkilöllisyydestäsi, jonka avulla voit tunnistautua esimerkiksi Easycreditin lainaa hakiessa tai tehdä sillä sähköisen allekirjoituksen. Mobiilivarmenne on kätevä ja turvallinen tapa todistaa henkilöllisyytensä verkossa tai puhelimitse.

Miten saan mobiilivarmenteen?

Mobiilivarmennepalvelun käyttöönoton edellytyksenä on laskutettava matkapuhelinliittymä sekä varmenteen käyttöön kykenevä SIM-kortti. Suomessa suurimmat puhelinoperaattorit toimivat yhteistyössä mobiilivarmenteen kanssa.

Voit hakea mobiilivarmenteen oman operaattorisi verkkosivuilta. Tätä varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Voit rekisteröidä mobiilivarmenteen myös vierailemalla operaattorisi myymälässä tai asiakaspalvelupisteellä. Tällöin tarvitset mukaasi kuvallisen henkilötodistuksen.

Miten saan mobiilivarmenteen

Mobiilivarmenteen käyttöönotto

Mobiilivarmenteen käyttäminen

Kun olet ottanut käyttöösi mobiilivarmenteen, voit valita sen jatkossa sähköisissä palveluissa tunnistautumistavaksi.

Kirjautumiskohdassa palvelu pyytää puhelinnumeroasi ja käyttäjätunnusta, jonka olet saanut mobiilivarmenteen tilaamisen yhteydessä. Mobiilivarmenne lähetetään puhelimeesi ja sen näytölle ilmestyy pyyntö henkilöllisyyden varmentamisesta. Tämän jälkeen syötät puhelimeen mobiilivarmenteesi käyttäjätunnuksen ja puhelin välittää varmennuksen henkilöllisyydestäsi eteenpäin.

Onko mobiilivarmenne turvallinen?

Mobiilivarmenteessa sekä lähtevät että vastaanotettavat tiedot ovat salattuja. Tunnuslukusi tiedot ovat turvassa eivätkä ne välity eteenpäin. Näin ollen mobiilivarmenne on täysin turvallinen käyttää.

Mobiilivarmennetta käytettäessä tiedot eivät välity palveluntarjoajalta operaattorillesi, eikä operaattorisi välitä palveluntarjoajalle muuta kuin henkilötietosi.

Onko mobiilivarmenne turvallinen?

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...