Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Näin haet Easycredit-lainaa

Voit hakea 100–5000 euron lainaa helposti ja nopeasti. Hakemuksen lähettäminen kestää vain minuutteja, ja saat lainapäätöksen heti.
Maksamme lainan heti

Maksamme lainan heti

Saat tekstiviestinä vahvistuksen, kun olemme käsitelleet lainahakemuksesi. Laina maksetaan tilillesi 15 minuutin sisällä hyväksytystä lainapäätöksestä.

Käsittelemme lainahakemuksia ja maksamme lainoja asiakaspalvelun aukioloaikoina arkisin kello 9–20 ja lauantaisin kello 10–18. Muina aikoina saapuneet lainahakemukset käsitellään seuraavana aukiolopäivänä.

  • Vahvistus tekstiviestillä
  • Rahat tilille 15 minuutissa

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen

Easycredit on kertaluotto, joten se maksetaan tilillesi kertasuorituksena. Luottoa lyhennetään maksusuunnitelman mukaan tasaerissä.

Laskut lähetetään sähköpostitse kuukauden puolivälissä ja eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä. Mikäli haluat laskun postitse kirjeenä, voit käydä vaihtamassa laskutustapaa Omilla sivuilla. Tarjoamme sinulle halutessasi maksuttoman paperilaskun. 

Jos olet lainahakemuksessa hyödyntänyt maksuvapaan kuukauden, saat ensimmäisen laskun vasta kuukauden kuluttua ensimmäisestä mahdollisesta laskusta.

  • Lasku sähköpostitse
  • Eräpäivä 28. päivä
Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen
Lainanhakijan edellytykset

Lainanhakijan edellytykset

Myönnämme luottoa 20 vuotta täyttäneille lainanhakijoille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla Suomessa vakituinen osoite sekä suomalainen pankkitili.

Lainahakemuksesta tehdään päätös hakijan antamien tietojen perusteella. Noudatamme vastuullista luotonantotapaa, joten varmistamme aina, että lainanhakijan tulot riittävät lainan takaisinmaksuun.

Näin ollen saadaksesi luottoa sinulla tulee olla riittävästi etuus- ja palkkatuloja. Lainahakemuksessa otetaan huomioon kaikki ilmoitetut tulot.

Mikäli tulosi eivät laskelmiemme mukaan riitä hakemaasi lainasummaan määrätyllä laina-ajalla, saatamme myöntää sinulle kuitenkin pienemmän luoton.

  • Vähintään 20-vuotias
  • Luottotiedot kunnossa

Sähköinen tunnistautuminen

Hakiessasi lainaa sinun tulee tunnistautua, jotta voimme varmentaa henkilöllisyytesi. Sähköinen tunnistautuminen tapahtuu helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautuminen on turvallinen ja luotettava keino varmistaa asiakkaan henkilöllisyys ja allekirjoittaa samalla lainasopimus.

Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti, joten luottoa hakiessasi sinun ei tarvitse lähettää erillisiä lomakkeita. Näin vältyt pitkältä odotukselta ja saat myös luoton nopeammin.

    • Verkkopankkitunnistus
    • Mobiilivarmenne

Sähköinen tunnistautuminen

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...