Kuinka paljon tarvitset lainaa?

 • Lainasumma:
 • Kuukausierä:

Näin haet

Voit hakea lainaa 100-5000 euroa helposti ja nopeasti. Hakemuksen lähettäminen kestää vain minuutteja ja saat lainapäätöksen heti.
Maksamme lainan heti

Maksamme lainan heti

Saat tekstiviestinä vahvistuksen, kun olemme käsitelleet lainahakemuksesi. Laina maksetaan tilillesi 15 minuutin kuluessa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Käsittelemme lainahakemuksia ja maksamme lainoja asiakaspalvelun aukioloaikoina arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 10-18. Muina aikoina saapuneet lainahakemukset käsitellään heti seuraavana aukiolopäivänä.

  • Vahvistus tekstiviestillä
  • Rahat maksetaan tilille 15 minuutissa

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen

Easycredit on kertaluotto, joten se maksetaan tilillesi kertasuorituksena. Luottoa lyhennetään maksusuunnitelman mukaisesti tasaerissä.

Laskut lähetetään sähköpostitse kuukauden puolivälissä ja eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä. Mikäli haluat laskun postitse kirjeenä, voit käydä vaihtamassa laskutustapaa Omilla sivuilla.

Jos olet lainahakemuksessa hyödyntänyt maksuvapaan kuukauden, saat ensimmäisen laskun vasta kuukauden kuluttua ensimmäisestä mahdollisesta laskusta.

  • Lasku sähköpostitse
  • Eräpäivä 28. päivä
Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen
Lainanhakijan edellytykset

Lainanhakijan edellytykset

Myönnämme luottoa 20 vuotta täyttäneille lainanhakijoille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

Lainahakemuksesta tehdään päätös hakijan antamien tietojen perusteella. Noudatamme vastuullista luotonantotapaa, joten varmistamme aina, että lainanhakijan tulot riittävät lainan takaisinmaksuun.

Näin ollen saadaksesi luottoa sinulla tulee olla riittävästi etuus- ja/tai palkkatuloja. Lainahakemuksessa otetaan huomioon kaikki ilmoitetut tulot.

Mikäli tulosi eivät laskelmiemme mukaan riitä hakemaasi lainasummaan määrätyllä laina-ajalla, myönnämme sinulle kuitenkin pienemmän luoton.

  • Vähimmäisikä 20 vuotta
  • Luottotiedot kunnossa

Sähköinen tunnistautuminen

Hakiessaan luottoa lainanhakijan tulee tunnistautua henkilöllisyyden varmentamiseksi. Sähköinen tunnistautuminen tapahtuu helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautuminen on turvallinen ja luotettava keino varmistaa asiakkaan henkilöllisyys sekä allekirjoittaa samalla lainasopimus.

Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti, joten luottoa hakiessaan ei tarvitse lähettää erillisiä lomakkeita. Näin vältyt pitkältä odotukselta ja saat myös luoton nopeammin.

    • Verkkopankkitunnistus
    • Mobiilivarmenne

Sähköinen tunnistautuminen

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...