Kuinka paljon tarvitset lainaa?

  • Lainasumma:
  • Kuukausierä:

Easycredit tietosuojakäytäntö

Northmill Oy:n tietosuojakäytäntö - Suojelemme yksityisyyttäsi

Northmill Oy ("Northmill") kunnioittaa yksityisyyttäsi ja varmistaa, että voit tuntea olosi turvalliseksi siinä miten me käsittelemme henkilötietojasi. Jotta voimme tarjota sinulle rahoituspalveluja sujuvasti, meidän on kerättävä joitain henkilökohtaisia tietoja. Alla löydät tietoja muun muassa siitä, mitä tietoja sinusta käsitellään, mistä syistä, käsittelyn oikeudellisesta perustasta, kuinka kauan tietosi tallennetaan ja sinun oikeuksistasi. Voit aina ottaa yhteyttä yksityisyys- ja tietosuojakysymyksissä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@northmill.fi.

Käyttämällä Northmill Oy:n palveluita hyväksyt yrityksemme tietosuojakäytännön ja henkilötietojesi käsittelyn. Hyväksyt myös että sen että käytämme sähköisiä viestintäkanavia tietojen lähettämiseksi sinulle. On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme ennen palvelujemme käyttöä.

Millaisia tietoja käsittelemme ja miten keräämme ne?

Haluamme tarjota, kehittää ja parantaa palveluitamme ja tuotteitamme sekä luoda miellyttäviä tarjouksia sinulle. Jotta voimme tehdä tämän, käsittelemme henkilötietojasi. Alla näet näiden luokkien selitykset. Sinun ei kuitenkaan tarvitse antaa meille tietoja, mutta jos et, emme voi tarjota sinulle kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme.

Tietoa jota keräämme sinusta:

  • Henkilö- ja yhteystietoja - nimi, syntymäaika, sosiaaliturvatunnus, laskutus- ja osoitetietoja, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita.
  • Palvelutiedot - tietoja käyttämistäsi palveluista.
  • Taloudelliset tiedot - tulot, muut luotot ja negatiivinen maksuhistoria.
  • Historialliset tiedot - maksu- ja luottotietosi.
  • Tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa Northmillin kanssa - miten käytät palveluitamme, mukaan lukien sivujen vasteaika, latausvirheet, miten löysit ja poistuit palvelusta, sekä lähetystiedot, kun otamme yhteyttä sinuun.
  • Laitetiedot - esim. IP-osoite, kieliasetukset, selaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, käyttöjärjestelmä ja näytön tarkkuus.
  • Maantieteelliset tiedot - maantieteellinen sijainti.

Keräämme sinusta tietoja eri tavoilla:

  • Kun olet yhteydessä kanssamme, kuten kun olet tullut asiakkaaksemme tai jos olet yhteydessä asiakaspalveluumme.
  • Kun käytät jotain palveluistamme tai tuotteistamme, kuten kun haet lainaa.
  • Hakemalla tietoja muista ulkoisista lähteistä, esim. luottotieto- ja henkilörekisterit.
  • Käyttämällä evästeitä sivuillamme.

Mihin käytämme tietoja sinusta?

Jotta voimme käsitellä henkilötietojasi, on sille oltava tukea nykyisessä lainsäädännössä eli sillä on oltava oikeudellinen perusta tietojen käsittelyyn. Jotta henkilötietojen käsittely olisi laillista, vaaditaan, että se on välttämätöntä:

  • täyttääksemme sopimusehdot ja sitoumuksemme sinulle;
  • täyttämään Northmillin lailliset velvoitteet.

Henkilötietojasi voidaan myös käyttää:

  • mikäli etunäkökohdat ovat tasapainossa, eli kun Northmillin intressit tietojen käsittelyyn punnitaan yksityisyydensuojaasi vastaan;
  • kun olet antanut suostumuksesi käsittelyyn. Lupa annetaan erikseen ja voit aina poistaa luvan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jotta voisimme tarjota sinulle palveluita ja tuotteita, meidän on käsiteltävä henkilökohtaisia tietojasi. Alla löydät tietoja siitä, mihin tarkoitukseen käytämme henkilötietojasi ja mihin oikeudelliseen perusteeseen tietojen käsittely perustuu. Aika, joksi tallennamme henkilötietosi, vaihtelee sen mukaan, mitä tietoja tarvitaan. Emme koskaan tallenna tietoja kauemmin kuin me tarvitsemme kyseiseen tarkoituksen.

Palvelu- ja tuotesopimukset tarjoaminen ja täytäntöönpano

Käsittelemme asiakastietoja, jotta voisimme tarjota sinulle palveluita ja tuotteita, tehdä sopimuksia ja käyttääksemme sopimuksen mukaisia oikeuksiamme. Esimerkiksi meidän on tunnistettava sinut asiakkaana, hoidettava laina-asioitasi, laskujen luomista, maksujen käsittelyä, luottotietojen tarkistamista, rekisterin hallitsemista, vianmääritykseen ja virheiden korjaamiseksi, käsitelläksemme näkemyksiä ja valituksia palveluistamme.

Oikeusperuste: sopimuksen täytäntöönpano, laillinen velvoite.

Palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen ja parantamiseen

Käsittelemme asiakastietoja tehdäksemme asiakastutkimuksia, jotta voimme parantaa liiketoimintaa, palveluita ja tuotteita.

Oikeusperuste: oikeutettu etu.

Tarjotaksemme ensiluokkaista asiakaspalvelua ja sen jatkuvaa kehittämistä

Käsittelemme asiakastietojasi kuten sinun asiakashistoriaasi, jotta voimme tarjota sinulle asiakaspalvelua, itsepalvelua ja jotta voimme jatkuvasti kouluttaa työntekijöitämme sekä parantaa työskentelytapojamme, niin että tarjoamme sinulle ensiluokkaista asiakaspalvelua. Kun otat meihin yhteyttä, viestintä voidaan analysoida.

Oikeusperuste: sopimusten täytäntöönpano, etunäkökohtien punnitseminen (Northmill Oy:lla on oikeutettu etu ylläpitää ensiluokkaista asiakaspalvelua).

Suoramarkkinointi

Käsittelemme asiakastietoja, jotta voimme tehdä tilastollista analyysiä ja käsittelyä sen eteen että voimme tarjota juuri sinulle sopivia tarjouksia. Käsittelemme lainatietoja keräämällä ja tallentamalla esimerkiksi sitä, miten juuri sinä käytät palveluitamme, jotta voimme räätälöidä sinulle tarjouksia jotka sopivat sinun ostokäyttäytymiseen. Markkinointi tapahtuu esimerkiksi kirjeen, puhelimen, tekstiviestin ja sähköpostin välityksellä.

Oikeusperuste: oikeutettu etu (asiakastiedot).

Tietoturva ja palvelujen väärinkäytön ehkäiseminen

Käsittelemme asiakkaiden tietoja kaikkien palvelujemme ja tuotteiden turvallisuuden varmistamiseksi, paljastamalla tai estämällä palvelun tai tuotteen luvaton käyttö ja / tai havaitsemaan ja estämään petokset, virushyökkäykset jne.

Oikeusperuste: laillinen velvoite ja etunäkökohtien punnitseminen (Northmillilla on oikeutettu intressi ylläpitää palveluiden ja tuotteiden turvallisuutta).


Lakisääteisten tai muiden lakisääteisten velvoitteiden, hallituksen ja muiden viranomaisten määräysten, päätösten, pyyntöjen tai ohjeiden noudattaminen ja etujen turvaaminen

Käsittelemme asiakas- ja lainatietoja lakisääteisten velvoitteiden, hallituksen tai muiden viranomaisten määräysten, päätösten, pyyntöjen tai ohjeiden noudattamiseksi, esimerkiksi tallentamalla tietoja kirjanpitolain (1336/1997) ja lain (444/2017) rahanpesua ja terrorismin rahoittamisen estämiseksi.

Oikeusperuste: laillinen velvoite.

Kuinka kauaksi aikaa tallennamme tietosi

Northmill tallentaa asiakastietoja vain niin kauan kuin on välttämätöntä täyttääksemme sopimusvelvoitteet asiakasta kohtaan ja niin kauan kuin lakisääteiset säilytysajat edellyttävät. Kun yritys tallentaa asiakastiedot muihin tarkoituksiin kuin sopimusvelvoitteisiin, esimerkiksi rahanpesua, kirjanpitoa ja muita lakisääteisiä vaatimuksia koskevien vaatimusten täyttämiseksi näitä tietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeellista ja / tai lakisääteistä.

Evästeiden käyttö

Northmill käyttää evästeitä (eng. cookie) parantaakseen käyttökokemustasi ja tarjoamaan sinulle mahdollisuuden käyttää tiettyjä toimintoja kävijänä. Evästeemme eivät sisällä tietoja, kuten nimiä ja henkilökohtaisia tietoja.

Mikä on eväste?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi vieraillessasi sivustolla.

Evästeet mahdollistavat esimerkiksi:

  • henkilökohtaisien tarjouksien luomisen
  • tietoja siitä, miten kävijä on vuorovaikutuksessa sivuston kanssa
  • erilaiset palvelut ja toiminnot

Lisätietoja evästeistä löytyy verkkosivuiltamme tai Viestintäviraston kotisivuilta.

Kenelle luovutamme tietojasi

Alihankkijoille tai konserniin kuuluville yrityksille, jotka käsittelevät tietoja meidän puolestamme. Käytämme alihankkijoita ja oman konsernimme yrityksiä voidaksemme tarjota palveluitamme. Tämä tarkoittaa, että he tarvitsevat myös joitain tietoja sinusta asiakkaana. Nämä osapuolet eivät kuitenkaan saa käyttää henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin palvelumme tarjoamiseen meidän asettamien ehtojen mukaisesti.

Henkilötietojen siirto kolmansiin maihin

Northmill pyrkii aina käsittelemään asiakkaiden tietoja EU:n ja ETAn alueella. Tietoja voidaan kuitenkin tietyissä tilanteissa siirtää ja käsitellä EU:n tai ETA-maiden ulkopuolisissa maissa / ETA-maissa - tosin aina Privacy Shieldin alaisuudessa Northmillin tai toisen yhteistyökumppanin tai alihankkijan suojaamana.

Koska Northmill on päättänyt aina suojata asiakkaidensa tiedot, Northmill ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin oikeudellisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin varmistaakseen, että asiakastietoja käsitellään turvallisesti ja riittävän tasoisella suojalla, joka on verrattavissa ja samalla tasolla kuin EU:ssa tarjottu suoja.

Muut vastaanottajat

Jos meiltä vaaditaan lain tai viranomaisen toimesta, jaamme asiakastietoja heidän kanssa.

Sinun oikeutesi

Sovellettavan lain mukaan sinulla on useita oikeuksia, joiden avulla voit saada tietoja ja hallita henkilökohtaisia ​​tietoja joita säilytämme.

Tässä luetellaan oikeutesi ja tämän käytännön lopussa löydät Northmillin yhteystiedot, joita voit käyttää mahdollisessa yhteydenotossa meihin.

Sinulla on yleensä oikeus käyttää oikeutesi ilmaiseksi. Jos pyyntö on kuitenkin ilmeisen perusteeton tai kohtuuton, voimme joko pyytää kohtuullisen hinnan tai olla kokonaan toteuttamatta pyyntöä.

Vastaamme pyyntöösi ilman tarpeetonta viivytystä. Jos lisäaikaa vaaditaan tai jostain syystä emme voineet vastata pyyntöösi, ilmoitamme siitä vastaavasti. Voimme myös pyytää lisätietoja sinulta, jos on esimerkiksi välttämätöntä vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa, että olet oikea henkilö, joka yrittää käyttää tai hallita henkilötietojasi.

Oikeus tiedon saantiin ja henkilötietojen saanti

Sinulla on oikeus pyytää vahvistus siitä, että käsittelemmekö henkilötietoja sinusta. Lisäksi ilmoitamme sinulle miten henkilötietojasi käsitellään meillä. Sinulla on myös oikeus saada kopio käsittelemästämme tiedoista (rekisteriote). Jos pyydät lisäkopioita, meillä on oikeus periä kohtuullinen maksu.

Oikeus tietojen oikaisuun

Meille on tärkeää, että meillä olevat henkilötiedot ovat tarkkoja ja oikeita. Jos tiedot ovat virheellisiä, sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tietojen oikaisemista. Sinulla on myös oikeus pyytää tietoja, jos jotain puuttuu, jos lisäys on merkityksellinen asian käsittelyn kannalta. Ilmoitamme, kenelle olemme lähettäneet tietosi, että korjaus on tehty. Ilmoitamme myös pyynnöstäsi, kenelle on toimitettu oikaisu ja mitä tietoja on oikaistu.

Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus ottaa yhteyttä ja pyytää henkilötietojen poistamista:

  • Jos tietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joihin ne oli kerätty
  • Jos käsittely perustuu yksinomaan sinun suostumukseen ja peruutat suostumuksen
  • Jos käsittely on tarkoitettu suoramarkkinointiin ja vastustat tietojen käsittelyä
  • Jos vastustat henkilötietojen käsittelyä, joka tapahtuu etunäkökohtien punnitsemisen jälkeen, eikä ole perusteltuja syitä, jotka painavat raskaammin kuin etunäkökohtien punnitseminen
  • Jos tietojesi käsittely ei ole noudattanut sovellettavaa lakia
  • Jos poistaminen tarvitaan laillisen velvoitteen täyttämiseksi.

Joissakin tapauksissa emme kuitenkaan pysty käsittelemään poistopyyntöä. Esimerkiksi jos meitä vaaditaan lain mukaan tallentaa tiedot. Poistamisen yhteydessä ilmoitamme, kenelle olemme lähettäneet tietosi, että poisto on tapahtunut. Ilmoitamme myös pyyntösi ajankohtana, kenelle tieto poistosta on lähetetty.

Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Sinulla on aina oikeus vastustaa tietojesi käyttöä suoramarkkinointiin milloin tahansa. Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä asiakaspalveluun tai kirjautumalla Omat sivut-palveluun palvelussa jota käytät ja valitsemalla, ettet halua vastaanottaa sinulle lähetettyjä tarjouksia. Jos käytät oikeutta vastustaa henkilötietojen käsittelyä, emme enää käsittele tietojasi tähän tarkoitukseen.

Sinulla on myös oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä etunäkökohtien punnitsemisen perusteella. Jos emme pysty osoittamaan että käsittelylle on pakottava syy, on tietojen käsittely lopetettava.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä ja pyytää, että henkilötietojen käsittely on rajoitettua ja että tiedot tallennetaan meille vain seuraavissa tilanteissa:

  • rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa rekisterinpitäjä voi varmistaa niiden paikkansapitävyyden;
  • käsittely on lainvastaista ja rekisteröity vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista;
  • jos me emme enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • rekisteröity on vastustanut henkilötietojen käsittelyä odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö rekisterinpitäjän oikeutetut perusteet rekisteröidyn perusteet.

Joissakin tapauksissa emme kuitenkaan voi vastata rajoitusta koskevaan pyyntöön esim. jos tiedot ovat tarpeen puolustamaan oikeuksiamme tai suojelemaan jonkun muun henkilön oikeuksia. Jos rajoitus ilmenee, ilmoitamme sinulle, jolle olemme toimittaneet tietosi, että rajoitus on tehty. Ilmoitamme myös pyynnöstäsi, joille rajoitustiedot on toimitettu.


Oikeus tietojen siirtämiseen

Sinulla on oikeus pyytää henkilökohtaisia tietoja koneellisesti luettavassa muodossa ja sinulla on oikeus käyttää tällaisia henkilötietoja muualla. Tämä oikeus koskee kaikkia henkilökohtaisia tietoja, jotka olet antanut meille ja joita kohdellaan sinun suostumuksella tai jos käsittely perustuu sinun kanssa tehtyyn sopimukseen.

Yhteystiedot meihin ja meidän tietosuojavaltuutettuun

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat käyttää oikeuksiasi, esim. peruuttaa suostumuksesi

  • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta: https://www.easycredit.fi/asiakaspalvelu/

Jos et halua suoramarkkinointia

Sinulla on aina oikeus peruuttaa meidän suoramarkkinointi (SMS, sähköposti, puhelimitse ja postitse) palveluista ja tuotteistamme.

Voit kirjautua sisään Omat sivut-palveluun ja valita, että et halua saada suoramarkkinointia tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit aina peruuttaa suoramarkkinointioikeuden klikkaamalla perumislinkkiä siinä lähetyksessä jonka olet vastaanottanut meiltä. Voit myös irtisanoa suoramarkkinointi oikeuden lähettämällä kirjeen alla olevaan osoitteeseen. Muista kirjoittaa koko nimesi ja sosiaaliturvatunnuksesi kirjeeseen.

Valitukset

Jos uskot, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lain vastaisesti, voit lähettää valituksen suoraan meille tai tietosuojavaltuutetulle.

Henkilötietovastaava Northmill

Northmill Oy vastaa Easycredit-tuotemerkin asiakkaiden (kuluttajien) henkilötietojen käsittelystä. Henkilötietojen valvojana määrittelemme käsittelyn tarkoituksen ja keinot.

Yhteystiedot: Northmill Oy Bulevardi 14 A 8 00120 Helsinki

Tietosuojavaltuutettu Northmill

Tietosuojavaltuutettumme seuraa, että noudatamme sovellettavaa lainsäädäntöä ja että tietoja käsitellään oikein. Jos haluat ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@northmill.fi.

Tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset

Northmill voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Se muuttuu samalla tavoin kuin yleiset ehdot ja ilmoitamme muutoksista kotisivuillamme.

Täältä voit lukea edellisen tietosuojakäytännön






Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...