Kuinka paljon tarvitset lainaa?

  • Lainasumma:
  • Kuukausierä:

Hyvä luotonantotapa

Noudatamme hyvää luotonantotapaa. Pyrimme toimimaan vastuullisesti toimintamme kaikilla osa-alueilla ja olemaan näin asiakkaan luottamuksen arvoisia. Hyvää luotonantotapaa noudattamalla asiakas välttyy odottamattomilta kuluilta. Myös ylivelkaantumisen ja maksuhäiriöiden riski pienenee. Vastuullisuus rakentaa luottamusta.


Yksityisyys ja tietoturva

Yksityisyyden suojaaminen

Asiakkaidemme yksityisyys ja yksityisyyden suojaaminen on meille tärkeää. Tästä syystä meillä on tietojen käsittelyssä vähimmäisvaatimuksena Suomen henkilötietolaki. Asiakkailta saatavat tiedot on täysin salattu ja niitä käsittelevillä henkilöillä, kuten asiakaspalvelijoilla ja lainakäsittelijöillä, on vaitiolovelvollisuus. Tietoja luovutetaan ulkopuolisille ainoastaan viranomaisten pyynnöstä.

Lainahakemuksessamme on käytössä verkkopankki- ja mobiilitunnistautuminen. Näin tunnistamme asiakkaan ja voimme varmistua, että luotto menee oikean henkilön nimiin. Lainaprosessissa asiakkailta tarkistetaan myös luottotiedot ja mahdolliset maksuhäiriöt eri rekistereistä, sillä emme myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille henkilöille. Pyrimme myös varmistamaan, että lainanhakijalla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun.

Aluehallintoviraston hyväksymä

Suomen Aluehallintovirasto (AVI) tarkistaa luotonantajaksi pyrkivän yrityksen taustat vahvistaakseen, että yrityksellä on vaaditut edellytykset noudattaa vastuullista luotonantotapaa, ja estääkseen esimerkiksi rahanpesua.

Easycredit on AVI:n rekisteröimä luotonantaja, mikä antaa meille luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. Älä ikinä hae luottoa taholta, joka ei ole AVI:n rekisteröimä luotonantaja!

Easycreditin rekisteritunnus luotonantorekisterissä on LU13/2015.


Vastuullinen luotonantaja

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...