Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Hyvä luotonantotapa

Noudatamme hyvää luotonantotapaa. Toimimme vastuullisesti kaikilla toimintamme osa-alueilla ja pyrimme näin olemaan asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Hyvää luotonantotapaa noudattamalla asiakas välttyy odottamattomilta kuluilta. Myös ylivelkaantumisen ja maksuhäiriöiden riskit pienenevät.

Yksityisyys ja tietoturva

Yksityisyyden suojaaminen

Asiakkaidemme yksityisyydensuoja on meille tärkeää. Noudatamme tietojen käsittelyssä Suomen henkilötietolakia. Asiakkailta saatavat tiedot on täysin salattu ja niitä käsittelevillä henkilöillä, kuten asiakaspalvelijoilla ja lainankäsittelijöillä, on vaitiolovelvollisuus. Tietoja luovutetaan ulkopuolisille vain viranomaisten pyynnöstä.

Lainahakemuksessamme on käytössä verkkopankki- ja mobiilitunnistautuminen. Näin tunnistamme asiakkaan ja voimme varmistua, että luotto menee oikean henkilön nimiin. Lainaprosessissa asiakkailta tarkistetaan myös luottotiedot ja mahdolliset maksuhäiriöt eri rekistereistä, sillä emme myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille henkilöille. Pyrimme myös varmistamaan, että lainanhakijalla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun.

Korkeita hintoja vastaan

Easycreditin laina on aina hinnoiteltu selkeällä, ymmärrettävällä ja reilulla tavalla, jotta tietäisit mistä maksat. Lainan hinta Easycreditillä koostuu korkokuluista sekä kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta, joka vaihtelee lainasummasta riippuen 1,50 ja 9,90 euron välillä. Joillakin lainanantajilla on tapana jättää osa kuluista mainitsematta, mikä voi johtaa lainanhakijaa harhaan. Lisäksi saatat joutua maksamaan esimerkiksi asiakaspalvelun käytöstä, joka Easycreditillä on kuitenkin aina ilmaista.

Osana vastuullista luotonantotapaa koemme tärkeänä sen, että et asiakkaanamme kohtaa koskaan yllättäviä kustannuksia. Sen vuoksi hinnoittelumallimme onkin yksinkertainen, ja näet lainasi kuukausilyhennyksen määrän jo lainanhakuvaiheessa.

Ilmainen lainahakemus

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...