Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Hyvä luotonantotapa

Noudatamme hyvää luotonantotapaa. Toimimme vastuullisesti kaikilla toimintamme osa-alueilla ja pyrimme näin olemaan asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Hyvää luotonantotapaa noudattamalla asiakas välttyy odottamattomilta kuluilta. Myös ylivelkaantumisen ja maksuhäiriöiden riskit pienenevät.

Yksityisyys ja tietoturva

Yksityisyyden suojaaminen

Asiakkaidemme yksityisyydensuoja on meille tärkeää. Noudatamme tietojen käsittelyssä Suomen henkilötietolakia. Asiakkailta saatavat tiedot on täysin salattu ja niitä käsittelevillä henkilöillä, kuten asiakaspalvelijoilla ja lainankäsittelijöillä, on vaitiolovelvollisuus. Tietoja luovutetaan ulkopuolisille vain viranomaisten pyynnöstä.

Lainahakemuksessamme on käytössä verkkopankki- ja mobiilitunnistautuminen. Näin tunnistamme asiakkaan ja voimme varmistua, että luotto menee oikean henkilön nimiin. Lainaprosessissa asiakkailta tarkistetaan myös luottotiedot ja mahdolliset maksuhäiriöt eri rekistereistä, sillä emme myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille henkilöille. Pyrimme myös varmistamaan, että lainanhakijalla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun.

Aluehallintoviraston hyväksymä

Suomessa Aluehallintovirasto tarkistaa luotonantajaksi pyrkivän yrityksen taustat vahvistaakseen, että yrityksellä on vaaditut edellytykset noudattaa vastuullista luotonantotapaa, ja estääkseen esimerkiksi rahanpesua.

Easycredit on Aluehallintoviraston rekisteröimä luotonantaja. Hae aina luottoa vain Aluehallintoviraston rekisteröimältä luotonantajalta.

Easycreditin rekisteritunnus luotonantorekisterissä on LU13/2015.

Vastuullinen luotonantaja

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...