Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Easycredit – luotettava lainanantaja

Easycredit on palvellut laina-asioissa vuodesta 2006 alkaen. Suomessa tarjoamme lainoja pitkällä maksuajalla, mikä mahdollistaa lyhennyksille pienet kuukausierät. Asiakkaiden luottamus ja tyytväisyys ovat meille tärkeitä, ja pyrimme lisäämään niitä panostamalla erinomaiseen asiakaspalveluun.

  • Yli 10 vuoden kokemuksella
  • Yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa
  • Maksuton asiakaspalvelu
Credigo

Credigo

Credigo on Easycreditin rinnakkaispalvelu, joka myöntää 100–2500 euron pikalainoja. Palvelun laina-ajat vaihtelevat kuudesta kuukaudesta viiteen vuoteen.

Credigo tarjoaa asiakkailleen selkeitä lainoja ilman käsittely- tai piilokuluja. Lainakustannukset muodostuvat Credigolla ainoastaan kuukausikorosta, joka määräytyy lainamäärän ja laina-ajan mukaan.

Vastuullinen luotonantaja

Easycredit on luotettava lainantarjoaja. Noudatamme vastuullista luotonantotapaa ja myönnämme luottoja huolehtien asiakkaidemme yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Panostamme myös asiakaspalveluun, joka on asiakkaillemme ilmainen.

Tarjoamme luottoa selkein lainaehdoin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietävät jo luottoa hakiessaan lainan kokonaiskustannuksista. Easycredit myöntää keskisuuria luottoja pitkällä laina-ajalla ja pienillä kuukausierillä. Lue lisää Easycreditin vastuullisesta luotonantotavasta.


Valitse vastuullinen lainanantaja
Suomen laki

Korkokatto ja todellinen vuosikorko

Suomen laki ja kuluttajaluotoille asetetut markkinoinnin perussäännöt ohjaavat laina- ja rahoitusalan toimintaa. Myös Easycredit noudattaa kaikkia Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita.

Vuonna 2013 laina- ja rahoitusalaa asetettiin säätelemään korkokatto, joka koskee kaikkia alle 2000 euron pikalainoja. Näin ollen luottojemme todellinen vuosikorko on aina alle 50,5 prosenttia. Emme ylitä tai kierrä asetettua korkokattoa.

Kuluttaja-asiamies pyrkii laajentamaan korkokattosääntelyn tulevaisuudessa kaikkiin kuluttajaluottoihin. Me Easycreditillä seuraamme tiiviisti laina- ja rahoitusalan säädöksistä ja niiden muutoksista käytävää keskustelua.

Lainatuotteemme on suunniteltu laina- ja rahoitusalan tulevien lakisäädösten mukaiseksi. Tarjoamme luottoa pitkällä laina-ajalla korkokattoa noudattaen. Lisäksi sopimus- ja käyttöehdot esitetään lainanhakijalle selkeästi jo lainaprosessin aikana.


Northmill Oy

Easycredit ja Credigo ovat Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimiä, joilla myönnetään asiakkaille vakuudettomia lainoja. Northmill Oy on ruotsalaisen emoyhtiönsä Northmill AB:n omistuksessa.

Northmill AB on vakavarainen fintech-innovaatioyritys. Northmill kehittää helposti lähestyttäviä ja turvallisia pankkipalveluja kuluttajille uuden teknologian, innovaation ja intohimon kautta.

Northmillillä on yli kymmenen vuoden kokemus laina- ja rahoitusalalta. Easycredit ja Credigo ovat toimineet Ruotsissa vuodesta 2006 alkaen, joten toiminta perustuu vankkaan kokemukseen.

Northmill on Ruotsin Finanssivalvonnan lisensoima kulutusluottoinstituutti. Lisäksi yhtiö on Ruotsin kulutusluotonantajien ammattijärjestö SKEF:n ja ruotsalaisen fintech-yhdistyksen perustajajäsen.

Northmill Oy on suomalainen yritys, joka on Aluehallintoviraston rekisteröimä ja valvoma luotonantaja. Northmill noudattaa toiminnassaan kaikkia Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita.

Northmill logo

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...