Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Easycredit – luotettava lainanantaja

Easycredit on palvellut laina-asioissa pohjoismaalaisia asiakkaita jo vuodesta 2006 alkaen. Suomessa tarjoamme lainoja pitkällä maksuajalla, mikä mahdollistaa lyhennyksille pienet kuukausierät. Asiakkaidemme luottamus ja tyytväisyys ovat meille tärkeitä, ja pyrimme lisäämään niitä panostamalla erinomaiseen asiakaspalveluun.

  • Reilu 13 vuoden kokemus
  • Auttanut yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa
  • Maksuton asiakaspalvelu
Valitse vastuullinen lainanantaja

Vastuullinen luotonantaja

Easycredit on luotettava lainantarjoaja. Noudatamme vastuullista luotonantotapaa ja myönnämme luottoja huolehtien asiakkaidemme yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Panostamme myös asiakaspalveluun, joka on kaikille asiakkaillemme aina ilmainen.

Tarjoamme luottoa selkein lainaehdoin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietävät jo luottoa hakiessaan lainan kokonaiskustannuksista. Easycredit myöntää keskisuuria luottoja pitkällä laina-ajalla ja pienillä kuukausierillä. Lue tarkemmin. mitä Easycreditin vastuullinen luotonantotapa tarkoittaa.


Korkokatto ja todellinen vuosikorko

Suomen laki ja kuluttajaluotoille asetetut markkinoinnin perussäännöt ohjaavat laina- ja rahoitusalan toimintaa. Myös Easycredit noudattaa kaikkia Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita.

Vuoden 2019 syyskuussa voimaan astuneen lakimuutoksen myötä Suomessa myönnettäville kulutusluotoille asetettiin 20 prosentin korkokatto. Easycreditin luottojen nimelliskorko on aina 19,95 prosenttia, eikä se koskaan ylitä laissa määritettyä korkokattoa. 

Ilmoitamme edelleen kuluttajaa suojataksemme myös luottojemme todellisen vuosikoron, joka lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuen on 25,44–29,35 prosenttia. 

Tarjoamme luottoa pitkällä maksuajalla korkokattoa noudattaen. Lisäksi sopimus- ja käyttöehdot esitetään lainanhakijalle selkeästi jo lainaprosessin aikana, sillä haluamme sinun tietävän aina lainaa hakiessasi, millaisiin maksuehtoihin olet sitoutumassa. Osana vastuullista toimintatapaamme ilmoitamme aina luottojemme kokonaiskustannukset selkeällä ja läpinäkyvällä tavalla.

Suomen laki
Credigo

Credigo lainaa Easycreditin rinnalla

Credigo on Easycreditin rinnakkaispalvelu, joka myöntää Easycreditin tapaan 500–5000 euron kulutusluottoja. Palvelun laina-ajat vaihtelevat kahdesta kymmeneen vuoteen. Credigon lainoissa on 19,95 prosentin korko (todellinen vuosikorko max. 29,35 %). Lainanlyhennysten yhteydessä maksat tilinhoitokustannusta (1,50–9,90 € / kk). 

Credigon etuja ovat nopea ja helppo lainahakemus, ystävällinen asiakaspalvelu sekä selkeä hinnoittelu. Niin Easycreditillä kuin Credigollakin tiedät aina, mistä maksat, kun lähdet hakemaan lainaa, etkä kohtaa yllättäviä kuluja.

Hae lainaa Credigolta

Easycreditin omistaa Northmill

Easycredit ja Credigo ovat Northmill Bank AB, filial i Finland:in rinnakkaistoiminimiä, joiden nimissä myönnämme asiakkaille vakuudettomia lainoja Suomessa. Tutustu Northmill Bank AB:n kotisivuihin.

Northmill Bank AB on Ruotsin Finanssivalvonnan lisensoima pankki. Northmill noudattaa toiminnassaan kaikkia Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita.

Northmillillä on yli 15 vuoden kokemus laina- ja rahoitusalalta. Easycredit ja Credigo ovat toimineet Ruotsissa vuodesta 2006 alkaen, ja toimintamme perustuukin vankkaan kokemukseen.

Northmill logo

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...